2777
2789

از نظر شرع این موضوع حلال است.

اما چرا عرف این قدر رو این مساله حساسه؟

منظورم اینه حتی افراد مجرد هم خیلیا هستن حاضرن با یه پسر نامحرم ارتباط گناه آلود داشته باشن

اما حاضر نیستن که چیزی که خدا حلال کرده و گناهی توش نیست رو قبول کنن؟

البته که برای دختر مجرد اجازه ی پدرش واجبه

برای خانم مطلقه هم شاید تا آخر عمرش خواستگار پیدا نشد

به نظر شما با نیازش چکار کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی عقد دایم هس چرا موقت ؟ 

گمثلا یه روز با فلانی . روز بعد با بعمانی . ۱۰ روز بعد با فلان‌کس؟ خب معلومه عرف قبول نمیکنه هرروز با یکی به اسم موقت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الانم خیلیا هستن که این کارو میکنن

ولی علت اینکه عرف قبول نداره اینه که خیلی از زنای مطلقه صیغه مرد زن دار میشن

تاپیک مانکن های زیبا    💜                                            زیرگروه بنفش💜تاريخ شروع رژیم:۱۷/۹/۱۴۰۱ وزن شروع84         هدف اول۷9🔒 هدف دوم ۷۴🔒هدف سوم۶9🔒هدف چهارم۶6🔒 هدف آخر۶3💪۹/۲۰=>۸۳.۲🧡                  ❤️۹/۲۷=>۸۱/۳۰۰.❤️                ۹/۳۰=>۸۰/۹💜  💚۱۰/۱۲=>۸۰💚   💛۱۰/۱۹=>۷۹💛

فقط با متاهل نباشه. به نظرم هیچ عیبی نداره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

خب من دوس ندارم چون به این فک میکنم اون پسره بعدا میخواد ازدواج کنه فک کن ادم متوجه شه همسرش زن صیغه کرده قبلا یا همین الانشم داره 

طبیعتا شما اگه خودت زن باشی برات قابل قبول نیس 

میتونی بپذیری؟ آیا نیاز اون زن برات مهمه؟؟؟خیر!!!

من رابطه ای که محرم نباشن هم دوس ندارم 

خیلیا کم سنن خیلیا از روی علاقس اما چیزی که میگید بخاطر نیازه واقعا صورت خوشی نداره 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

ببخشید ولی چ غرقی میکنه ک اون جمله عربی ازدواج موقت خونده بشه یا شما ارتباط موقتی بدون اون جمله داشته باشید؟؟؟؟چیزی ک درش محبت و پایبندی نیس واقعا چ فرقی داره؟؟؟

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔

نه چون بچه ای که اگر یک درصد بوجود بیاد دچار مشکل میشه 

یه خانم پنجاه ساله از آشناها هستن که حاصل ازدواج موقت پدر مادرش هستن و این موضوع همممیییشه همراه زندگیش بود که تو حاصل صیغه هستی