2777
2789
عنوان

📌ازدواج با شمالیا

13595 بازدید | 243 پست

سلام
میخواستم بدونم ازدواج با شمالیا بیشتر مازنیا چجوریه
کسی بوده خودش شمالی نباشه اما با شمالیا ازدواج کرده باشه؟
راضی بودید؟

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)

خوب نبست

من مشهدی

همسرم مازنی

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش فقط خودشون با خودشون به هم میان، فرهنگ متفاوتی دارن، با بقیه نمیسازن

مثلا چجورین؟
رسم و رسوم خاصی دارن؟

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
مازندرانی ها رو نمیدونم ولی رشتی ها تعریف از خود نباشه چون خودمون اینجاییم عالیهههه😍اگه مال خود رشت ...

چه عالی

داشتینتو فامیل که عروس از ی شهر دیگه باشه؟ب مشکل نخورده؟

از مازندرانی ها متنفرمممم حرف زدن عادیشون عین دعوا می‌مونه و فوق العاده منفعت طلبن نمیگم همشون این ...

گجایی هستی 

هر جا ادم خوب و بد هست لطفا توهین نکن

از هر ادمی هر کاری رو انتظار داشته باش