mamanhani مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 121 عنوان گاندی یا بهار یا... 83 بازدید | 4 پست بچه ها الان و برا لباس عید بچه ۴ ساله کدومو پیشنهاد میدیدچون اصولا هر جا شیکه بعد دوسال میری از تب و تاب افتاده من گاندی رو نرفتم و بهار سال ۹۸ رفتم کدوم بهتره و یا جای جدیدتر میشناسید؟قیمت هم متوسط باشه نه خیلی ارزون نه خیلی گرون 1401/11/26 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123831 من ست زمستونيشو از بهار گرفتم براي اولين بارراضي بودم خوب بودهميشه از سعادت اباد ميگرفتم ولي بهارم شيكه خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
گلشیفته73 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 5720 بهار لباساش واقعا قشنگهکیفتیشون هم عالیهاکثرا هم ترک هستنولی قیمتشون بالاستگاندی و اینا رو نرفتم تا حالا جمهوری هم هست وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
لاته عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 9063 بهار از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا