2777
2789
عنوان

خسته ام از رنگ‌کرم و قهوه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 55 پست
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی😍 عزیزم در جریان نی نی کوچولوت هستم😅 حال لیانا جونم خوبه؟بچه داری چطوره؟ ...

خواهش میکنم عزیزم 💖💖💖

خداروشکر خوبه ولی رفلاکس داره دیگه هنوزم 😁😁😁 بچه داری ام سخت و شیرینه باید با عشق بهش نگاه کنی 

خداروشکر من غریبم مهمونی برام نمیاد ولی همیشه خدا خونه ترکیدس 

رنگ تمیزی به خودش نمی بینه دیگه بیخیالش شدم 😂😂😂

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خواهش میکنم عزیزم 💖💖💖 خداروشکر خوبه ولی رفلاکس داره دیگه هنوزم 😁😁😁 بچه داری ام سخت و شیرینه ب ...

اره عزیزم کاملا درک میکنم

انشالله موفق باشی ❤️🌹

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکار مشاور دکوراسیون و چیدمان عزیزم  امضای نی نی سایتم هست

سلام عزیزم عکس خونه م را میزارم تو خرید مبل و پرده راهنماییم کن ببخشید  تو اون تاپیک چون رفت گوگل ترسیدم بزارم شناسایی شم ، خونه م ۸۰ متره هالش خیلی کوچک عرض ۳ متر طول حدود ۷ متر الان قالی ها دادم بشورن ی ۱۲متری به طول و ی ۶ متری به عرض میندازم چون شهر ما عادته حتما زمین میشینن نمیشه کف خالی بزارم ، مبلهای قبلم کاناپه آبی و سفید بود از کاناپه خسته شدم نمیدونم چی جایگزین کنم جا بشه و بد نشه

پرده آشپزخانه هم راهنماییم کن خودم مد نظرم کرکره ای کرم یا سفید هست ببخشید سوالام زیاد شد خونه م بهم ...

سلام عزیزم سال نوتون‌پیشاپیش مبارک باشه 

برای انتخاب مبلمان سعی کنید مبلمان های سبک‌مدرن انتخاب کنین که با مقیاس خونه هماهنگ باشه 

برای میز تی وی ام همین رنگ سفید و‌چوب استفاده کنین بهتره 

از اکسسوری های متفاوت‌مثل‌گل و گلدان طبیعی 

مجسمه ها 

کتاب های دکوری یا واقعی

استفاده کنین 

رنگ مبلمانم با توجه به رنگ کابینت و فرش انتخاب کنین 

نمیدونم فرش هاتون چه رنگی ان 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•