2777
2789
عنوان

نی نی خارج رحمی

84 بازدید | 2 پست

سلام دوستان خواستم این تجربه رو باهاتون در میون بزارم ک مثل من خیلی استرسی نشید 

من دوماه اقدام بودم و ماه دوم بخاطر رشد کم فولیکول دکتر بهم لتروزول داد خوردم موعدم ۱۶ بهمن بود که پریود نشدم و با ۴ روز تاخیر رفتم ازمایشگاه نزدیک خودمون تست بتا دادم بتا ۶۴۲ بود ۳ روز بعد رفتم بیمارستان بخاطر درد زیر شکم و دوباره ازم تست گرفت بتام ۲۶۶۰ بود سونو واژینال گرفت گفت که هم یه چیزی تو رحمه هم تخمدان چپ شک کردن به خارج رحمی بودن جنین و بهم گفتن یک هفته دیگه برگرد

من طاقت نیاوردم و دو روز بعدش دوباره رفتم همین ازمایشگاه اول ک رفته بودم ازمایش بتام ۴۶۰۰ بود و رفتم مطب دکتر بهم گفت که خوبه تخمدانت جسم زردته که داره دیده میشه و جنین تو رحمه خدارو شکر و باید دو هفته دیگه برم سونو تشکیل قلب

اما با این حال درد زیر شکم گه گاهی دارم که میزنه به لگنم

امیدوارم ک همه مامانا ب سلامتی فارغ شن :)))

من یه تیر خیلیشدید زیر دلم میکشید ک هر ما بودم همون جا می افتادم 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان