2777
2789
عنوان

نی نی خارج رحمی

83 بازدید | 2 پست

سلام دوستان خواستم این تجربه رو باهاتون در میون بزارم ک مثل من خیلی استرسی نشید 

من دوماه اقدام بودم و ماه دوم بخاطر رشد کم فولیکول دکتر بهم لتروزول داد خوردم موعدم ۱۶ بهمن بود که پریود نشدم و با ۴ روز تاخیر رفتم ازمایشگاه نزدیک خودمون تست بتا دادم بتا ۶۴۲ بود ۳ روز بعد رفتم بیمارستان بخاطر درد زیر شکم و دوباره ازم تست گرفت بتام ۲۶۶۰ بود سونو واژینال گرفت گفت که هم یه چیزی تو رحمه هم تخمدان چپ شک کردن به خارج رحمی بودن جنین و بهم گفتن یک هفته دیگه برگرد

من طاقت نیاوردم و دو روز بعدش دوباره رفتم همین ازمایشگاه اول ک رفته بودم ازمایش بتام ۴۶۰۰ بود و رفتم مطب دکتر بهم گفت که خوبه تخمدانت جسم زردته که داره دیده میشه و جنین تو رحمه خدارو شکر و باید دو هفته دیگه برم سونو تشکیل قلب

اما با این حال درد زیر شکم گه گاهی دارم که میزنه به لگنم

امیدوارم ک همه مامانا ب سلامتی فارغ شن :)))

من یه تیر خیلیشدید زیر دلم میکشید ک هر ما بودم همون جا می افتادم 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.