2777
2789
عنوان

شوهرم

667 بازدید | 26 پست

چهارساله میدونم شوهرم یه زن دیگه رو صیغه کرده و با همن.و اینکه نمیتونم جدا بشم هم دوتا بچه دارم و کوچیکن و هم دلیل دیگه ای دارم.و باید وایستم.حالا به نظر شما راهنماییم کنین نگین جدا شو و ازین حرفا.فقط میخام راهنمایی کنین چطور خودتون را قانع میکنین.ایا به شوهرتون بی احساس میشین یا کاری میکنین به سمتتون بیاد.من چندبار تاپیک  خیانت ردم و کسی باور نکرد و خیلی چیزا گفتن.خدایی هرچی گفتم عین حقیقته.ولی مجبورم.ببخشید کسی بوده که اینجوری باشه و سر زندگیش  واستاده باشه و این قضیه رو بیخیال شده‌باشد و همه چیو واگذار کرده باشه به خدا؟آیا کسی بوده که شوهرش همینجوری بوده و چند وقت یه زن دیگه داشته باشه ولی بعدش برگرده و بفهمه اشتباه کرده؟

تو رو خدا راهنماییم کنین و یه راه درست پیش پام بزارین.و کسی که اینجوری بوده و باهام همدرده بگه چیکار کرده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه از چنین تاپیکایی قلبم به درد میاد 

برات آرزوی سلامتی و خوشبختی میکنم و میخوام خدا بهترین راه رو برات هموار کنه

👋👋👋

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اون که چهار سال باهاش بوده یعنی باهم خوبن 

من بودم زنه رو تیکه تیکه میکردم بدون اینکه شوهرم بفهمه 

تامیتونی ازشوهرت پول بگیر که ازاین غلطا نکنه

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

نمیدونم چرا باید منتظر باشیم برگردن.

شوهر من میگه زنی که خیانت میکنه رو نباید بخشید و طلاق داد.

ولی واسه مردا که میرسه باید بخشیده شن.

اگه واقعا نمیتونی جدا شی.

تا میتونی پول ازش بکن تا نداشته باشه که خرج اون بیشعور کنه

بیا اینو بگوش شوهرت ماله خدت کن  اون خانمه واقعا خیلی سگههههه ن صد رحمت ب سگ  بیا خصوصی ...

خوب اینجا بفرست ماهم استفاده کنیم 😥

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
اون که چهار سال باهاش بوده یعنی باهم خوبن  من بودم زنه رو تیکه تیکه میکردم بدون اینکه شوهرم بف ...

به پول نیست عزیزم بعضی زنا بلا نسبت هیچی نمیخوان فقط شوهر میخوان شوهر دختر عمم با نداری اول یکی صیغه کرد الان دوتا بچه داره ازش دختر عمم هم دوتا بچه داره بعد اقا دوماه پیش سومی رو هم گرفته بخدا نمیدونم زنه سومی دیگه دلش به چی این خوشه