2777
2789
عنوان

دوست پسری که حتی ولن و تبریکم نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 چی هست؟ روز تولده؟ 

😂ولنتاین و نمیدونی چیه خواهرم من حرص نده من الان عصبیم

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

خوبه بازتبریک نگفته دوس پسر دوستم نزدیک ولنتاینوتولدش کات میکنه بعدب پاش میفته😐

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

بعضی ها اعتقادی ندارن چون جشن ایرانی ها نیست 

باید ببینی از عمد نگفت یا اعتقادی نداره

چون ایران باستان خودش جشن عشق داشته(سپندارمذگان) 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اون نگفت من چرا بگم اون اصلا به رو خودشم نیاورد 😐

دختر گلم بعضیا اعتقاد ندارن اگه خوبه زیاد حساس نباش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اونوقت لابد با شوهری ک تبریک نگفته باید طلاق گرفت و مهریه اجرا گذاشت؟ چقد رابطه هاتون آب دوغ خیاریه

عزیزم اب دوغ خیاری نیست اخه دیگه همه عالم و ادم میدونن ولن چیه یه تبریک ساده چیزی و از کسی کم نمیکنه :/ که حتی اونم نگفت 

کاربر قدمیم       نی نی یار جون هر کی دوست داری تعلیق نکن بخدا دختر خوبیم💔😂

بعضی پسرها این روز را اصلا قبول ندارن 

شما چند سال با هم هستین ؟؟؟؟؟

در مواقع دیگه چجوری رفتارش ؟؟؟؟

اصلا قصد جدی دارین یا نه ؟؟؟؟

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........