2777
2789
عنوان

حس خوب بعد خرید

657 بازدید | 22 پست

سلام.چرا مثل قبلنا از خرید کردن لذت نمی‌برم و خوشحال نمیشم؟

با اینکه چیزاهایی رو میخرم که مدت هاست روی مخمه....ولییی بازم اون حس خوب و ندارم..بیشتر از خریدش نگران و مضطرب میشم😢😢😢

چون پولشو واسه چیزای دیگه لازم داری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطرگرونی من عاشق خریدکردن وروزای آخرسال بودم اماالان حوصله پاساژگردیوندارم  چون میبینی قیمتافضای بالان حالااگر جنساکیفیت و زیبایی داشتن آدم ناراحت نمیشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من امروز دستبند طلا خریدم خیلیییی خوشحال شدم فقط یه مانتو هم بخرم نور الی نور میشه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

همین امروز بعد نهار شوهرمو نگاه کردم دیدم چقدر شکسته شده😞💔یه عکس از 4سال پیشش تو گوشیم بود نشونش دادم میگه چقدر جوون بودم و بغض کرد و سرشو زیر انداخت😭

هر چقدر تلاش کنیم فایده نداره.فقط خدا کمکمون کنه به حق علی

خیلی حس بدیه...

مثلا من الان نظم دهنده کشو خریدم....همش رو مخم بود که بخرم کمدم مرتب بشه ..الان تازه خریدم و تو ایستگاه اتوبوسم دارم میرم خونه ولی خوشحال نیستم...

درصورتی که قبلا میرفتم فقط راه رفتن و شاید یه پنس سر یا گلسر میخریدم یا یه تاپ و کلی خوشحال بودم