2777
2789
ینی بابات تو پرقو بزرگت کرده بعد اجبارا شوهرت داده؟اینا ک ضد و نقیضه. ی چیزی در مورد تو پرقو بزرگ شد ...

دروغی ندارم بگم تو روستا هستن ولی وضعشون از ما بهتره درکل شوهر تن پروره باباش خرجشون میده الان بحث من روستاس دائم رفت و آمد و منم تو ی اتاق ب بدبختی سر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از پز قو بزرگ شدن چیه ؟؟

یعنی وضع مالی در چه حد 

؟؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
منظورت از پز قو بزرگ شدن چیه ؟؟ یعنی وضع مالی در چه حد  ؟؟

ینی از لحاظ پول کلاس لباس خوراکی پول تو جیبی هیچی کم نداشتم ن کار خونه میکردم ن آشپزی ن درس میخوندم میخوردم میخابیدم کلاس موسیقی زبان میرفتم اصلا دوس نداشتم ازدواج کنم بخصوص با این پسر عمم 

ینی از لحاظ پول کلاس لباس خوراکی پول تو جیبی هیچی کم نداشتم ن کار خونه میکردم ن آشپزی ن درس میخوندم ...

نباید قربانی تصمیم  پدرت میشدی....تهش یه کتک خوردن بود

با آیندت بازی کردی 

الانم باید سعی کنی خونتو جدا کنی از مادرشوهر....تا آرامش پیدا کنی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
نباید قربانی تصمیم  پدرت میشدی....تهش یه کتک خوردن بود با آیندت بازی کردی  الانم باید سع ...

دقیقا تقصیر خودم بود من شدم بودم بازیچه دست اینا بهترین خاستکارو رد کردن حالا منو دادن ب این عنتر دارم دق میکنم

دقیقا تقصیر خودم بود من شدم بودم بازیچه دست اینا بهترین خاستکارو رد کردن حالا منو دادن ب این عنتر دا ...

قهر کن برو خونه پدرت بگو خونه جدا میخوام..البته اگر خواستی جدا شی ولی همسرت قبول نکرده .....از خواستتم کوتاه نیا