2777
2789
عنوان

خانوما بدوئن برای کار اینترنتی

164 بازدید | 25 پست

سلام خانما تو تایپک قبلم گفتم درمورد کار ولی توضیح کامل ندادم ولی تو ایتا برای همه توضیح دادم بعضیا ثبت نام کردن بعضیا کلا جواب ندادن. خانما این کار فروش و این چیزا نیست. کار شما اول اموزش و ثبت نام به سه نفر هست بعد میشید سرپرست این سه نفر و در کنار این پشتیبانی هم هستید و جواب مشتری میدید و فروشگاه تو سایت اداره میکنید یک ویس کاملا بدون هیچ نقصی اماده کردم هرکسی خواست پیام بده من ویس بفرستم هرسوالی داشتید بپرسید تا پاسخ بدم بجان بچم این کار واقعیت داره فقط در روز باید بتونید 7ساعت تکمیل کنید ک بعد یک ماه پنج ملییون میفرستن. هرماه پنج ملییون میگیرید شرکت هنوز کامل راه اندازی نشده تا فرصت هست بیاید ثبت نام کنید و من پشتیبانی و سرپرست شما میشم تا به درامد برسید.. قرارداد براتون میاد و مثل شرکتای بیرون هست فقط اینترنتی هست این شرکت... ثبت نامش فقط 17هزار تومن هست بخدا واقعیت داره پشتیبانی و سرپرست برات قرار میدن بهت اموزش میده و منم میتونم بهتون اموزش بدم و سرپرست شما باشم

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدی ایتام 

R_Sh_A_amour

شرکت سه تا زیر مجموعه باید ببری و بعدش شروع به کار کنی بیشترم گمونم میتونی ببری به اعضای هر نفر یک ملییون با حقوق ثابتت واریز میشه

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤
جواب سوالم این نبود😏

اینا که میرن اونجا اینقدر زبونشون چربه میخواد بری اونجا گولت بزنه 

مثل اینایی که محصولات لدورا میفروشن یکی شون اینقدر کرم ریخت من گول خوردم مال یک میلیون محصول خریدم ازشون هیچ تاثیری ندیدم الکی بود همه اش

اینا که میرن اونجا اینقدر زبونشون چربه میخواد بری اونجا گولت بزنه  مثل اینایی که محصولات لدورا ...

دقیقااااا😂👌👌👌میخواد ملت ساده رو ببره اونجا شست و شوی مغزی بدن چون واس این کار متخصص های خودشونو دارن