2777
2789

مامانم درگیر این بیماری هستش با گرید ۲ 

در حال اقدام درمان هستیم فعلا سیتی از استخوان دادیم و هنوز جوابش نیومده 

امروز مامانم میگه خیلی درد داره تو سینه اش شما میدونین واسه تسکین دردش چیکار کنیم؟؟

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین

مادر من بدخیم داشت گرید دو ک خوبه

البته مادرم درد نداشت اصلا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ان شاالله مادر منم خوب بشه و درمان بشه

ان شاالله اصلا اصلا نگران نباش فقط اسم ترسناکی داره خودش چیزی نیس

مادر من بدترین مدلش بود و تخیله ام کرد ولی حالش الان خوبه شکر خدا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
 مگه عمل نکرده؟ توده رو برداشتن؟ شیمی شده؟ در چه مرحله ای هستی، ؟ کجاش درد میکنه؟

دکتر گفتن اول باید شیمی درمانی بشه ،بعد از اون جراحی 

برای شیمی درمانی و تعیین جلسات دکتر سی تی از استخوان تجویز کردن انجام دادیم ولی هنوز جوابش آماده نیست

تو قسمت سینه و زیر بغلش درد داره

ان شاالله اصلا اصلا نگران نباش فقط اسم ترسناکی داره خودش چیزی نیس مادر من بدترین مدلش بود و تخیله ا ...

مادر من ۴۷ سالشه با گرید ۲ بدخیم

خیلی براش نگرانم خیلی ،خدا میدونه یک ماهی میشه تقریبا که فهمیدیم و من حتی یک شب هم سر آروم رو بالشت نذاشتم

هرچند خاله مامانم ۱۰ سال پیش درگیر شد و الان حالش خوبه

دکتر گفتن اول باید شیمی درمانی بشه ،بعد از اون جراحی  برای شیمی درمانی و تعیین جلسات دکتر سی ت ...

اره مال مادر منم درد داشت، به چند تا دکتر دیگه هم نشون بدین چون در سینه معمولا اول جراحی میکنند. مگر اینکه شکل تومور طوری باشه که دکتر انکولوژی و جراح تشخیص بدن که اول شیمی بشه بعد عمل. و اینکه بدون عمل و پاتولوژی چطور گرید رو گفتند؟ چون مرحله ی بیماری در جواب پاتولوژی میاد

مادر من ۴۷ سالشه با گرید ۲ بدخیم خیلی براش نگرانم خیلی ،خدا میدونه یک ماهی میشه تقریبا که فهمیدیم و ...

مادر من 59 بود از اواسط فروردین فهمیدیم  تا اول اذر درگیر کاراش بودیم و دقیقا عین 9-10 ماه و نگران بی خواب و حال بدی داشتیم

مادر من شیمی درمانی عمل و بعد پرتو درمانی شد

مادر من ۴۷ سالشه با گرید ۲ بدخیم خیلی براش نگرانم خیلی ،خدا میدونه یک ماهی میشه تقریبا که فهمیدیم و ...

عزیزم این بیماری در خانواده تون ارثی هست، حتما حواستون به خودتون باشه، عربالگری به موقه و معاینه دستی هر ماه انجام بدین، و وقتی این بیماری ارثی هست بهتره تخمدان ها هم برداشته بشه، چون در مواردی که طرف دچار کانسر سینه میشه و این مشکل ارثی هست دکترها پیشنهاد میدن تخمدانها هم برداشته بشه، 

اره مال مادر منم درد داشت، به چند تا دکتر دیگه هم نشون بدین چون در سینه معمولا اول جراحی میکنن ...

در مواقع درد چیکار میکردین؟؟میتونن مسکن استفاده کنن؟؟هرچقدر زنگ میزنم مطب دکترشون پاسخگو نیستن

خب پاتولوژی جوابش اومده 

عزیزم این بیماری در خانواده تون ارثی هست، حتما حواستون به خودتون باشه، عربالگری به موقه و معای ...

هنوز دکتر در رابطه با تخمدان چیزی بهمون نگفته و من هم هنوز نوع توده رو نمیدونم