2777
2789
همسرم کارگره  حقوقش اصلا کفاف نمیده .مستاجرم هستیم ..واقعا سخته برامون

همسایه ما کارگره درآمدش خوبه بیمه داره جوونه ولی چون چند سال پیش تصادف کرده و سرش ضربه دیده مدارک پزشکی برده الان تحت پوششه کمیته هست

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
تهران

برید کمیته اگه قبول نکردن برید کمیته مرکزی شهرتون صحبت کنید

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سن بالای ۶۰ سال  مشکل جسمی داشتن که مدرک از پزشک گرفته باش اگه تو کمیته یک آشنا داشته باشید ت ...

مشکل اینه اشنا ندارم .الان خیلیا رو میشناسم بیمه دارن و تحت پوششن با اینکه لازم ندارن☹️

همسایه ما کارگره درآمدش خوبه بیمه داره جوونه ولی چون چند سال پیش تصادف کرده و سرش ضربه دیده مدارک پز ...

خب اون مدرک پزشکی برده ..من برم چی بگم اخه ..فقط میتونم بگم حقوقمون جایی کفاف نمیده ..تازه اضافه کاری هم میمونه

خب اون مدرک پزشکی برده ..من برم چی بگم اخه ..فقط میتونم بگم حقوقمون جایی کفاف نمیده ..تازه اضافه کار ...

پس نمیشه عزیزم

بچه ها کسی هست جواب سوال منو بده؟

خواستم بدونم پدرم تحت پوشش کمیته هستن من و مادرمم هستیم،من الان یه مدته میرم سرکارکارفرما میخواد بیمه ام کنه ،اگه من بیمه بشم مستمری پدرم قطع میشه؟؟