f_anoos مدیر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 161 عنوان کمیته امداد | مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 21 پست سلام .کسی هست که کارمند کمیته امداد باشه ؛چندتا سوال دارم 1401/11/26 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7819 همسرم کارگره حقوقش اصلا کفاف نمیده .مستاجرم هستیم ..واقعا سخته برامون همسایه ما کارگره درآمدش خوبه بیمه داره جوونه ولی چون چند سال پیش تصادف کرده و سرش ضربه دیده مدارک پزشکی برده الان تحت پوششه کمیته هست اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7819 تهران برید کمیته اگه قبول نکردن برید کمیته مرکزی شهرتون صحبت کنید اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
f_anoos مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 161 سن بالای ۶۰ سال مشکل جسمی داشتن که مدرک از پزشک گرفته باش اگه تو کمیته یک آشنا داشته باشید ت ... مشکل اینه اشنا ندارم .الان خیلیا رو میشناسم بیمه دارن و تحت پوششن با اینکه لازم ندارن☹️
f_anoos مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 161 همسایه ما کارگره درآمدش خوبه بیمه داره جوونه ولی چون چند سال پیش تصادف کرده و سرش ضربه دیده مدارک پز ... خب اون مدرک پزشکی برده ..من برم چی بگم اخه ..فقط میتونم بگم حقوقمون جایی کفاف نمیده ..تازه اضافه کاری هم میمونه
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7819 خب اون مدرک پزشکی برده ..من برم چی بگم اخه ..فقط میتونم بگم حقوقمون جایی کفاف نمیده ..تازه اضافه کار ... پس نمیشه عزیزم اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
gisam عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1 بچه ها کسی هست جواب سوال منو بده؟خواستم بدونم پدرم تحت پوشش کمیته هستن من و مادرمم هستیم،من الان یه مدته میرم سرکارکارفرما میخواد بیمه ام کنه ،اگه من بیمه بشم مستمری پدرم قطع میشه؟؟
ناهیدaqw عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 200 خب اون مدرک پزشکی برده ..من برم چی بگم اخه ..فقط میتونم بگم حقوقمون جایی کفاف نمیده ..تازه اضافه کار ... خب قناعت کنید