2777
2789

سلام دوستان من چندین ساله کار میکنم نمیدونم‌چجوری به خودم برسم .مثلا آخر سال قراره ۱۵۰ میلیون پول بگیرم از شرکت . ولی نمیدونم چیکار کنم . اصلا از روتین پوستی و اینا سر در نمیارم .پن چیه گویا به جای صابون میزنن. البته زیاد هم آرایش نمیکنم فقط ضد آفتاب میزنم میرم شرکت. امسال واقعا میخوام یک تغییری بدم بخودم . حتی میخوام تیپ جدید بزنم و برم و یک پوشش شیک تر ‌ الان معمولی ام .به سرم زده سال بعد برم دکتر ببینم چی میگه. البته پوستم هم صافه بدون لک و جوش. بینی لم هم خوبه همه میگن عمل نکن ‌. ممنون میشم درمورد روتین پوستی این کارهای مراقبتی که خوبه بهم بگین. پوستم معمولی رو به خشک هست. مرسی

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

همه چیت خوبه که دست نزن،پولت زیاد کرده به من ندا،بده،من غلطی که کردم عمل بینی بود،الانم پول ندارم برا ترمیم  تیر ماه امسال ۲ سال کامل میشه از عملم،به چهره دست نزن

نامه ای به خودم،،غیر از تو کسی رو ندارم ،، پس مواظبم باش🕊
همه چیت خوبه که دست نزن،پولت زیاد کرده به من ندا،بده،من غلطی که کردم عمل بینی بود،الانم پول ندارم بر ...

اخی عزیزم انشالاه حل بشه . نه بابا زیاد نکرده ۱۳ ساله کار میکنم از بچگی بعد هی پول جمع کردم خونه و ماشین و اینا خریدمالان احساس خستگی میکنم . میگم شاید بایک تغییری چیزی حالم جا بیاد ‌. چون روحی خسته شدم فک کن چند سال بری کار هی بری بیایی .بخاطر این میگم وگرنه پول ک همیشه لازمه آدمه. همسرمم میگه خوبی دست نزن به صورتت. انشالاه بینی تون مشکلش رفع بشه . خیلی سخته میفهمم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلت چیه که انقدر پول دراوردی؟؟ببین الان وضعیت ....خرابه

پولات رو بریز به پاش نکن یکمش هم طلا بخر پس انداز کن برا آینده!

چن سالته که تا الان دیگه ختنه و ماشین داری؟خوش به حالت !

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
شغلت چیه که انقدر پول دراوردی؟؟ببین الان وضعیت ....خرابه پولات رو بریز به پاش نکن یکمش هم طلا بخر پ ...

من از ۲۰ سالگی حتی قبل تر هم کار می‌کردم ‌ الان مدیر انبار و لجستیک ‌. این مبلغ حقوق مه که چندماه مونده و ندادن و عیدی .همیشه کار می‌کردم طلا دست دو میخریدم خونه و ماشینمم همینجوری خریدم . امسالم باز هرچی حقوق گرفتم طلا دست دو خریدم . یکم خسته شدم . خداروشکر خیلی ساله کار میکنم ناشکر نیستم فقط روحم خسته اس همین. خدایی تا حالا بریز و بپاش نکردم فقط جمع کردم که تونستم خونه ماشین بخرم.  الان ۳۲ سالمه

میتونی موهاتو دکلره کنی بعد گرانتینه کنی 

بعد برای پوست صاف و بدون لکه هیچ کاری نکن 

جز یه پاکسازی معمولی چندتا ماسک میزنن دوستت تمیز و براق میشه 

ابرهاتو هاشور کن 

لباتو ژل بزن

زاویه سازی فک 

گونه بزن 

لباس هم یه نفر که تو خیابون یا بازار دیدی 

بنظرت جذاب اومد 

برو همون تیپی بخر سلیقه ها فرق داره 

یکی مدل اداری با پاشنه بلند دوست داره 

یکی کتونی و مدل لش دوست داره 

کاملا سلیقه ای هستش 

من خودم رنگای روشن مدل لش باب دلمه 

دیگه چیزی نبود بنظرم 

من لبامو رژ دائم زدم عالی شده 

بدون آرایش صورتم جذابتره انگار لبم خودش رنگ داره 

بن مژه هم زدم که اصلا معلوم نیس فقط انگار مژه هام پره 

تا الان هیچکس متوجه نشده اما به شدت رنگ به چهره میده

من از ۲۰ سالگی حتی قبل تر هم کار می‌کردم ‌ الان مدیر انبار و لجستیک ‌. این مبلغ حقوق مه که چندماه مو ...

خوش به حالت !!بدون پارتی به همچین جاهایی رسیدی؟؟

کاش منم مثل تو بشم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
میتونی موهاتو دکلره کنی بعد گرانتینه کنی  بعد برای پوست صاف و بدون لکه هیچ کاری نکن  جز ...

چ جالب ممنون از نظرت . حتما تحقیق میکنم راجع به بن مزه و زاویه فک و اینا . مرسی عزیزم

خوش به حالت !!بدون پارتی به همچین جاهایی رسیدی؟؟ کاش منم مثل تو بشم 

اره بخدا . از کاریابی رفتم ‌. خیلی سختی کشیدم . مثلا اوایل به اسم منشی رفته بودم میز تمیز میکردم چایی میدادم به مهمون ها و... . بعد تازه یادمه اونموقع هادفوق دیپلم بودم غذای مهندس هامون گرم میکردم . بعد کم کم سعی کردم کار یاد بگیرم و پیشرفت کردم الان خودم تو همون جلسه مهندسا حضور دارم خیلی حس خوبیه . فقط تلاش کن پشتکار داشته باش بیخیال نشو . ناراحت نشو از رفتارها به هدفت فک کن همین

چ جالب ممنون از نظرت . حتما تحقیق میکنم راجع به بن مزه و زاویه فک و اینا . مرسی عزیزم

بیشتر سعی کن به پوستت برسی به اندامت برسی 

عزیزم شما تو اون دوران ادامه تحصیل دادی که شغل بالاتر گرفتی یا همون بخاطر یادگرفتن کار؟

تو همون شرکتی که منشی بودی الان کار میکنی؟

منم انقدر دوست دارم یکاری داشته باشم .دیپلم دارم

بنظرت از کجا شروع کنم چیکار کنم گلم میشه راهنماییم کنی؟🙏🌹

عزیزم شما تو اون دوران ادامه تحصیل دادی که شغل بالاتر گرفتی یا همون بخاطر یادگرفتن کار؟ تو همون شرک ...

من بیشتر بخاطر تجربه و کاری که موقع کارکردن یاد گرفتم ترفیع گرفتم . یک دو ساله هم اتفاق نیوفتاده باید صبر داشته باشی کم کم و حرف ها و حواشی روت اثر نذاره . خیلی خوبه که دیپلمم خوبه من خودم با فوق دیپلم شروع کردم .مشکلی نداره  اینو یادتون باشه مهم اثرگذاری شما در جایی که کار میکنید هست که باعث پیشرفتتون میشه . شما از یه جا شروع کن تلاشتو بکن محیط سالم خیلی مهمه محیط سالم هم هیت نه اینکه نباشه . هست شما اول دقت کن کجا مشغول میشی بعد تلاشتو بکن کلاس های آموزشی مرتبط با کارت رو برو و سعی کن توی کار ایده بدی برای بهتر شدن اوضاع و سود آوری و ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم موفق باشی 🌹

فقط یه چیزی بگم نمیتونم نداریم . این یک جمله انگیزشی نیست این رو زندگی کردم کاری نیست که ادم نتونه انجامش بده . فقط شما هیجوقت درگیر حاشیه نشو چ زندگی چ محیط کارینی به حرفا دقت نکن به چیزایی ک میگن حرفای منفی برو جلو همین . البته من خودم چند جا کار عوض کردم تا اینجا مستقر شدم . منظور اینکه بالاخره جایگاهتو پیدا میکنی عزیزم