2777
2789
عنوان

اوتیسم و واکسن

649 بازدید | 9 پست

سلام کسی تا حالا از رابطه واکسن با اوتیسم چیزی شنیده دخترم دو هفته دیگه واکسن هجده ماهگی داره خ میترسم ... آخه هنوز به زبون نیومده فقط ماما بابا میگه ارتباط چشمی هم نداره دخترم خ زود ماما بابا گفت ولی بعد یکسالگی هیچ پیشرفت زبانی نکرده میترسم تاثیر واکسن باشه الانم که دوباره باید بزنه مُردّدم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میفهمم خیلی نگرانی ولی قطعا واکسن و اوتیسم هیچ ربطی به هم ندارن حتما واکسنای دخترتو به موقع بزن و از نظر تکامل هم بنظرم نمیشه نظر قطعی داد که اتیسمه هنوز زمان داره تا حرف بزنه 

منم تا سه سالگی توهم اوتیسم وانواع واقسام بیماری ها داشتم چون هم  دیر دندون دراورد وهم دیر راه افتاد واز همه مهمتر دیر راه افتاد هنوزم  حرف زدنش لنگ میزنه خیلی مشکل داره اصلا جمله بندی خوبی نداره پس وپیش میگه تند تند نمیتونه حرف بزنه اگه حرف بزنه همه اش قاطی پاتیه 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
منم تا سه سالگی توهم اوتیسم وانواع واقسام بیماری ها داشتم چون هم  دیر دندون دراورد وهم دیر راه ...

مگه دیر راه افتادن ربطی به اوتیسم داره؟

چند ماهگی راه افتاد؟

یدونه همسر و مامان عاشق