2777
2789

سلام صبحتون بخیر خانمای عزیزم بنظرتون کدوم بانک بذارم ی مبلغی دارم میخام ماهانه سودشو بگیرم حالا موندم کدوم بانک پولم 100تا 120تومنه و اینکه کدوم بانک نرخ شکست بعد از برداشت حساب کمتره؟؟؟ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثثلا چقد گرون شه؟طلای بدون اجرت میسرفه بگیرم

اره طلا فقط یدونداجرت و حق ویترین اخه کی تواین زمونه پولو میذاره بانک؟؟ منم همینکارو کزدم سکه 10تومن بود مو 100گذاشتم توبانک یهو کشید بالا ولی اگ سکه خریده بودم الان پولم 240 شده بود

البته اینم بگم سمه ریسکه جون حباب داره

ولی اصلا پولو توبانک نذار بخاطر چندغاز سودش

اره طلا فقط یدونداجرت و حق ویترین اخه کی تواین زمونه پولو میذاره بانک؟؟ منم همینکارو کزدم سکه 10تومن ...

مموندم دیگه چیکار کنم واقعا تو مملکت ما حباب معنی داره وقتی ۱۵۰۰بود ب شوهرم گفتم بخر نخرید الان شد ۲۱۰۰بنظرت پایین اومدنی هست مگر اینکه اصل کاریا جمع کنن برن 😉

هیچ بانکی چون نرخ سود بانک نسبت به نرخ تورم سالانه خیلی کمتره یه حساب کتاب سر انگشتی که انجام بدی نرخ تورم سالانه طبق سایت های آماری مثلا ۳۰ درصده ولی بانک ۱۸ درصد داره سود بهت میده و این وسط شما ۱۲ درصد در سال ضرر کردی حتی نتونستی ارزش پولتو نگه داری . سکه بخر اونم فقط ربع سکه بگیر . طلای دست دوم بدون اجرت هم میتونی خریداری کنی

مموندم دیگه چیکار کنم واقعا تو مملکت ما حباب معنی داره وقتی ۱۵۰۰بود ب شوهرم گفتم بخر نخرید الان شد ۲ ...

حباب هست ولی حباب اهنیه هیچ وقت نمی ترکه البته شاید من یادم نمیاد ترکیده باشه