2777
2789
از دیشب گرم شده.الان خونه ما کولر روشنه.

اصلا نمیتونم باور کنم کولرررررر😐😐یا امام حسین

من یه پتو دو نفره یه پتو یک نفره و یه دونه مسافرتی انداختم روم بغل بخاری 

و خونمون به شدت یخچاله🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هوا عالیه دیروز من ظهر  و شب ۰ند ساعتی کولر روشن کردم

واقعا کولر میزنید تو این زمستون؟ بهاری نیست مگه شهرتون الان؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
از دیشب گرم شده.الان خونه ما کولر روشنه.

نمیتونم باور کنم؟؟؟؟ سرمای زم هریر اینجاس منفی ده درجه تو خونه با جوراب و پلیور میگردیم .من گفتم نهایتش بندعباس لبای ضخیم نمیپوشن نه دیگه اینکه کولرررررررررررر؟؟؟?؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!  

چون رطوبت داره هوا 

آره اینجام هوا گرم میشه شرجی و رطوبتی میشه برای ما عادی شده اما خب مسافرا سختشونه . عوضش شهرهای خشک برام عذاب اوره تموم حلق و دهن و و لب و پوست و همه جام احساس میکنم جمع میشه و خشک خشک 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیتونم باور کنم؟؟؟؟ سرمای زم هریر اینجاس منفی ده درجه تو خونه با جوراب و پلیور میگردیم .من گفتم نها ...

اونقدرا هم گرم نیست ک خیس عرق بشن  زیر کولر یا پنکه هوای خنکتر و دلچسب تره...هوا بهاریه با تیشرت همه میگردن  

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب هوای جنوب الان این موقع کولر لازمه 

فکر میکردم بهاری باشه الان . البته یه مقدار از گرمی بندرعباس فکر کنم برای قلب مهربون و خونگرمی و باصفایی مردم جنوبه. ❤️

برای خرید قیمتا بهتره بندرعباس جنس گرونه ولی لوازم خانگی بهتر از شهرای دیگس

اره شنیدم من دوبار امدم بندر عباس 

بار دومی قبل از کرونا بود رفتیم قشم به شدت بارندگی وباد شدیدی  می وزید مسافرخونه هتل هیچی گیر نمیامد شب سختی گذروندیم. 

اونقدرا هم گرم نیست ک خیس عرق بشن  زیر کولر یا پنکه هوای خنکتر و دلچسب تره...هوا بهاریه با تیشر ...

اصلا دیروز رفتم بیرون بک ساعت انقدر هوا سرد بود منم سینوزیت دارم اومدم از سردرد میمیرم خوبه زیاد بیرون نبودم اصلا سوز سرما جوری بود تند تند پلک میزدم چشمام یخ نزنه چیه اخه ادم باید ییلاق قشلاق کنه تابستون اینجا باشه زمستون اونطرفا