2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا کمک🥺🥺

536 بازدید | 58 پست

پسرم ۱۵ ماهشه الان ۳ هفته اس اسهال داره شدید.هفته اول دکتر بردمش گفت بخاطره دندونه ولی خوب نشد.فقط هم پدی لاکت داد.خودمم ازین پودرهای پلانتاژل دادم باز تاثیر نداشت.همش هم کلافس و بی قراره.چکار کنم؟؟؟😭

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

ب دکتر بگو کپسول یوموگی بهس بده

۳ هفته اب تو بدنش نمونده دیگ

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری 

دکترچابکسرفقط افتخاری عالیه 

شیرخودتو میخوره ؟؟

دخترمنم همینجوریود گفت شیرت تنده قطع کن نده غذابهش بده ولعاب برنج کته وماست سیب زمینی پخته اب پشت سرهم ختی یه جرعه شده نذاربی اب بمونه 

فقط خدا

پسر منم ۳روزه اسهال و استفراغ داره دوبار بردم دکتر تهوعش امروز یکم بهتر بود ولی همچنان اسهال هست نمی‌دونم چیکار کنم کبدی لاکت هم بهش میدم کته ماست دادم سربت زینک و دی سکلومین هم دادم ولی خوب نشده 🙁

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  

انشاالله که بهتر میشه ولی اسهال طولانی خوب نیست آب بدنش کم میشه براش خطرناکه ببرش دکتر حتماً 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من ترکم و یه داروی گیاهی داریم اسمش بیزوشاست  فارسیشو نمیدونم چیه روی حرارت بو میدی و روش چن ...

از کجا تهیه کنم؟خب شاید مثلا عطاری ندونه چیه عزیزم.چی باید بگم؟

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

تب نداره؟‌چندبار دفع داره؟ اسهال با مدفوع ابکی خیلی متفاوته؟ تهدع واستفراغ؟

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..