2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كراش نميدونم ولي دوست پسر سابقم  هر موقع شب قبل خواب تله پاتي انجام ميدادم تو خوابش منو ميديد فرداش زنگ ميزد ميگفت خوابتو ديدم ولي من اينكارو ميكردم كه دائم تو فكرش باشم اذيتش كنم چون تموم كرده بوديم 

بلههههه، دقیقا همونطور که تصور می‌کردم به دست و پام افتاد و گریه کرد . 

جدی میگی؟؟؟ برای آدم به آدم جواب میده ولی مثلا من هر چی تلاش کردم برای جذب خونه و ماشین نشد که نشد

كراش نميدونم ولي دوست پسر سابقم  هر موقع شب قبل خواب تله پاتي انجام ميدادم تو خوابش منو مي ...

ای کلک.... 😅😅 اخه اینطوری ادم خودشم اذیت میشه... چطوری تله پاتی میکردی؟

جدی میگی؟؟؟ برای آدم به آدم جواب میده ولی مثلا من هر چی تلاش کردم برای جذب خونه و ماشین نشد که نشد

خونه و ماشین فکر کنم دیر میشه  ، برا منم اونا نشد اما دوست پسر سابقم با این راه به پام افتاد

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

تو يوتيوب بزن تله پاتي يه خانومست يا كلا تو گوگل بزن صوتي تله پاتي عشقي بعد مثلا الان كه خيلي خلوته عاليه با هندزفري گوش بده و هر چي كه گفت انجام بده 

من خيلي از دستش عصبي يودم اخه بعد هر بار زنگ ميزد ميگفت تو فكرتم تو خواب ديدمت من ميگفتم چه جالب ولي من اصلا وقت ندارم به تو فك كنم