2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم که پیشنهاد داد بهم

293 بازدید | 7 پست

چند ماه قبل چندین تا تاپیک زدم درمورد دوست صمیمیم(پسر)که بهش علاقه پیدا کرده بودم.و شک داشتم اونم دوستم داره یا نه.بالاخره بعد از کلی انتظار کشیدن و به روم نیاوردنم اومد و پیشنهاد داد ولی بیشتر از ده روز نتونستم تحملش کنم 🙂 و بعدشم هرچی خواستم فرصت بدم بهش بازم زد خراب کردم همه چیز رو

پیشنهادش یه دوماه پیش بود.و الان یجوری از چشمم افتاده که پیامای اخرشو حتی سین نکرده پاک کردم.

نکنین.قدر کسی که دوستون داره رو بدونین.اذیتش نکنین که بذاره و بره 

حالا دوستی ۳ساله امم به فنا رفت

بعضیا از دور خوبن نزدیکشون که بشی دیگه خوب نیستن.نباید بذاری نزدیکتر شن وگرنه حس خوبتو بهشون برای همیشه از دست میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اخیرا اینجور شدم حس میکنم دوست صمیمی ۶ سالم ازم خوشش میاد من که میخوام کم کم دکش کنم چون هدفم و ...

منم توی اون دو و نیم سال هیچ حسی بهش نداشتم ولی یه وقتایی طرف انقدر خودشو بهت نزدیک میکنه و علاقه نشون میده به خودت میای میبینی علاقمند شدی بهش