2777
2789
عنوان

دلم گرفته

336 بازدید | 42 پست

دوستان کسی هست باهم حرف بزنیم امروز چهارمین سالگرد ازدواجمون بود شوهرم تا یاعت دوونیم شب رفته بود عروسی وقتیم ک اومد دعوامون شد و گتکتم زد حالن ازش بهم میخوره ازش متنفرشدم دلم برا دخترم میسوزه ک هم شیرجوش میخوره هم وسط دعواهای ما گریه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو عروسی نرفته بودی؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عزیزم خیلی سخته اینطوری زندگی کردن 

نمیپرسم علتش چیه اما پیشنهاد میدم تلاش کنی برای زندگی بهتر .

یا مشاور با مطالعه کتاب یا دیدن فیلم های آموزشی روابط 

دخترت گناه داره 

هنوز دو و نیم نشده عزیزم منظورت ۱۲و نیمه؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

عشقم جریان برا شنبه شبه

آها معذرت دقت نکردم 🥰

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

میگ فقط منو گفتن عروسی رفیقش بود

واااا اولین بار شنیدم 

اخلاقش همیشه تند وبده؟؟

کار و درامد خونه ماشین داره؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چی شد ک اینطوری شد رابطتتون؟

رابطه ما از اول همین بود از اولش مشکل داشتیم ما هیچ وقت همو درک نکردیم اون یک سره با رفیقاشه من بدبخت تو خونه با دخترم وقت میگذرونم