2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برام امضام دعا کردی ابجی؟مرسی عزیزدلم دعا کن مشکلم حل شه ب خوبی ان شاالله هرچی ازخدا میخای بهت بده ع ...

اره برای امضات گلم

مرسی فدات بشم

انشالله بحق امام حسین علیه السلام مشکلت حل بشه

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
اره برای امضات گلم مرسی فدات بشم انشالله بحق امام حسین علیه السلام مشکلت حل بشه

ان شاالله حاجت روایی ۲تامون ابجی الهی خیر ببینی ممنونم😍😍

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
ان شاالله حاجت روایی ۲تامون ابجی الهی خیر ببینی ممنونم😍😍

واسه حاجت دلت دعا کردم عزیزدلم💚

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
واسه حاجت دلت دعا کردم عزیزدلم💚

سلام ابجی خوبی؟از روزی ب عشقت رسیدی کلا مارو گذاشتی کنار هااا قبلش رفیق فاب بودیم😁ممنونم ازت ان شاالله خوشبخت ترین باشی و حاجت روا❤

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
سلام ابجی خوبی؟از روزی ب عشقت رسیدی کلا مارو گذاشتی کنار هااا قبلش رفیق فاب بودیم😁ممنونم ازت ان شاا ...

نه بابا این چه حرفیه گلم دلم واست تنگ شده بود 😍 مرسی دورت بگردم ممنونم همچنین تو😍💗

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚