2777
2789
عنوان

این چه غلطی بود که کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزیزم ولی نمیخواستم اثری از من باشه هیچ جا الانم این خط مامانش فکر کنم دست خواهرشه که خواهرش ا ...

پس عملا اثری هم ازت نیست، کلی آدم اشتباهی زنگ میزنن به یکی یهو میبینن یه شماره جابجا گرفتن قطع میکنن. تازه میگی خط رو هم که داری میذاری کنار کلا.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اونقدر اینجا همه میگن من ۱۵سالم شکم سوم حاملم  حس میکردم من تنهام که ۳روز وارد ۲۹ شد(۷۲ام) و م ...

منم مجردم هنوز نه غصه نخور هرکی یه قسمتی داره 

حقیقتش من ۵ سال معطل همین همکلاسیم شدم وقتی تونستم خونوادم رو به زور راضی کنم یهو ناپدید شد و دو هفته بعدش عقد کرد و بهم نگفت

پس عملا اثری هم ازت نیست، کلی آدم اشتباهی زنگ میزنن به یکی یهو میبینن یه شماره جابجا گرفتن قطع میکنن ...

اره عزیزم این خطم هیچ پیام رسانی روش نصب نیست و شماره های روی سیمکارت هم داشتم پاک میکردم که کلا بزارمش کنار

منم مجردم هنوز نه غصه نخور هرکی یه قسمتی داره  حقیقتش من ۵ سال معطل همین همکلاسیم شدم وقتی تون ...

یوقتایی تاپیکات دیدم انگار😭😭😭بمیرم برا دلت

خدا دل زبون نفهم ترین قسمت وجود ادم😭😭انشاالله خدا ی انسان ارزشمند با ی قلب عاشق و مهربون به عنوان همسرت قرار بده 🌺🌺🌺

یوقتایی تاپیکات دیدم انگار😭😭😭بمیرم برا دلت خدا دل زبون نفهم ترین قسمت وجود ادم😭😭انشاالله خدا ی ...

خدا نکنه عزیزم ان شاءالله سلامت باشی 

خدا بزرگه 

ممنونم گلم همچنین مهربون