2777
2789
عنوان

ماپانیکیا

883 بازدید | 22 پست

ما پانیکیا هیچ وقت از ته دل خوشحال نمیشیم

ما پانیکیا همیشه ته ته دلمون ی ترس

ی استرس

از ی حال بد یهوییه

بنظرم بدتربن بیماریه

کاش همه پانیکیا ی روزی ی حال عادی رو شروع کنن

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

امین 

تو روز اضطراب‌ دارید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی حمله پانیذ بهت دست میده چطوری هستی ؟ اینکه مثلا اعضای صورتت‌ مثل پلک یا بقیه جاهای صورتت اون ل ...

تنگی نفس شدید ی حس مسخره مردن

لرزش تهوع شل شدن دست پا

سرگیجه اضطراب وحشتناک

تنگی نفس شدید ی حس مسخره مردن لرزش تهوع شل شدن دست پا سرگیجه اضطراب وحشتناک

در مورد این دکتر سرچ کن،این طب واسه هر بیماری ک حتی مادرزادی هست درمان داره ،بدون دردسر،ویزیت و داروهاش هم ی چیزی حدود ۲۰۰ اینا میشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
تنگی نفس شدید ی حس مسخره مردن لرزش تهوع شل شدن دست پا سرگیجه اضطراب وحشتناک

دو سه بار تو موقعیت های اضطرابی‌ برام پیش اومده نمیدونم حمله پانیکه با نه ولی حتی یه تیکه گوشت روی بینیم هم میپره‌ و لرزش و اضطراب و دست پاچه شدن دارم

در مورد این دکتر سرچ کن،این طب واسه هر بیماری ک حتی مادرزادی هست درمان داره ،بدون دردسر،ویزیت و دارو ...

مشکل مالی نیس

چون دکترای دیگ میرم ولی خب اوج داره 

مشکل مالی نیس چون دکترای دیگ میرم ولی خب اوج داره  

یکی و دیدم دخترش انحراف چشم مادرزادی داشت درمان شد،خواهر خودم بیماریش اصلا درمان نداشت درمان شد،منم سه هفته از مصرف دارو گذشته میگرنم خوب شده البته من برای مساله دیگه گرفتم ولی رو بقیه بیماری ها هم تاثیر میذاره

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد