بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر حست شبیهه منه😁 ولی ظاهر حفظ میکنم سعی خودم میکنم اینجوری نباشم درسته خیلی ها ذوقمون کورش کردن ولی باید بجنگی نزار اینجوری پیش بره پیر میشی خواهر پشیمون میشی زندگی هنوز ادامه داره
دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
میشه برای سلامتی جنینم دعا کنین؟ آزمایشم ریسک زده و من دلم آشوبه 💔دعا کنین از نظر ذهنی و جسمی سالم باشه😓♥️ بعد از چندین ماه انتظار بالاخره فهمیدم که خدا تو دلم یه کنجد گذاشته:) 9 شهریور 1402💕کنجد جون من و آبجی فاطمه منتظریم که زود زود بغلت کنیم💕
یه خواستگار داشتم مثل شوهر تو بود دو ماه در ارتباط بودیم و من وابسته شده بودم تا اینکه عروسی دخترخالم شد و اون گفت حق نداری بری منم اینقدر گریه کردم نمیدونم چرا ناراحت بودم!مامانم فحشم داد خواست بزنگه به اونم فحش بده بعد دیگه رفتم عروسی و اونم قهر کرد چند روز بعد اومد گفت من همچین زنی ک به حرف بزرگترش گوش نده نمیخوام منم گفتم خداروشکر به سلامت