2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره پنج روزه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 99 پست

دیگه زنگ نزن پیام هم نده شما قدم اول رو برداشتی منتظر باش ببین زنگ میزنه یا پیام میده این چیزا تو دوران نامزدی و عقد محک رابطه هستش هرچقدرشما مقصر باشید نباید شما رو تنبیه کنه بچه نیستید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی ولش کن تا بعد عید بیاد دیگه........هی زنگ نزن

خب ما دوتا شهر دوریم 

مطمعنم بش مرخصی بدن میره خونه خودشون 😭

میشه ی صلوات برام بفرستی بگی خدایا اینو ب ارزوش برسون؟

این چه وضعشه؟!

چند روز قهر میکنید؟؟؟!!!

بعد جواب زنگ و پیامتم نمیده؟؟؟!!!

واقعاً این چه مدل زندگیه؟مگه بچه بازیه؟

چرا با گفت و گو مشکلات رو حل نمیکنید؟

همه جای ایران سرای غم است...

تازه تو تنهانیسی...

من ک کلا مبصر دعوامون بودم چی بگم..باقابلمه هم کوبیدم سرش😂😂😂😂

چهارروزه قهریم..صبم ی لحظه سر ماشین ی بحث کوچیک سه ثانیه ای کردیم رفت سرکار ی زنک نزده میدونه ازتنهایی میترسم تافرداصب تنهام تو خونه....ی زنک نزده بهم..دلمم بهش تنگ شده...ولی عمرا کوتاه بیام...اخلاثمومیدونه باید خودش پیش قدم بشه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

خوبه مبدونی اشنباه از تو بوده. اگه پیشنهاد اشتی دادی نیومده اشتی فعلا ولش کن خودش میاد سمتت. ولی درکل قهر چیه. قهر تاثیر خیلی بدی داره.مخصوص طولانی. بهتر دیگه یکم باهم سازگار باشین حیف نباشه اگه همدیگرو دوست دارین اوقاتتون رو از راه دور تلخ کنین

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

خیالت راحت خودش آشتی می‌کنه می‌خواسته ولن تموم شه

نه کادوشو ده روز قبل بم دادع 😞ربطی ب ولن نداره 

اتفاقا مناسبتا خیلی براش مهمه

میشه ی صلوات برام بفرستی بگی خدایا اینو ب ارزوش برسون؟

ببین عزیزم اینایی که طولانی مدت قهر میکنن سرکردن باهاشون خیلی سخته

شوهر خواهرم نامزدی چندروز چندروز قهرمیکرد پیداش نمیشد الآنم بعد از عروسی خیلی عذاب میده خواهرمو 

حتی اگر شما هم مقصر باشی ۵روز قهر زیاده  

خب ما دوتا شهر دوریم  مطمعنم بش مرخصی بدن میره خونه خودشون 😭

خوب بره................وقتی اولویت زندگیش نیستی چرا خودتو اذیت میکنی...............یک کمم خارج از دسترس باش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عذرخواهی کن اگه ناز کرد بزن دهنش🤦‍♀️شوخی کردم یه عذرخواهی بکن ولی هی زنگوپیام نده

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏