2777
2789
عنوان

ناخن کاری ( لمینت) راهنمایی

837 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها خوبین؟ بچه ها من لمینت کردم برای ناخنم مدتیه احساس میکنم ناخنم که رشد نمیکنه وگرنه همیشه زود رشد میکرد دوست دارم خودم پاکش کنم و عادی بشه تا بتونه رشد کنه چکار کنم بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پهن زده.فک کنم ناخنت اززیرخیلی سوهان زده و نازک کرده که رشدنکرده

به نظرم آره زیرش چیزی اصلا باز نیست خیلییی کم و خیلی هم سفته جوریه هم که نمیشه انگار چیزی رشد کنه .‌چکار کنم ؟ با استون بزنم و ناخنمو بگیرم برمیگرده مثل قبل که مثل قبل رشد کنه؟

وبایک چیزنوک تیزمث موچین یا سوزن یه لبه رو بازکن بقیشم کم کم بازکن.من یبارمجبورشدم جمعه بود ناخونمم بددردگرفته بود یه ابه روباموجین بازکردم باقیشم کم کم اززیر رفتم 

سوهان دستی آره دارم استون دارم پنبه هم آره اما فویل ندارم

اول با سوهان دستی لاک ژل روی ناخن رو سوهان بکش که پاک بشه، پنبه رو به استون آغشته کن بزار روی ناخنت با فویل روشو بپوشون که هوا نخوره، بعد 10 یا15 دقیقه فویل رو دربیار، موادی که نرم شده رو با یه چیزی بلند کن فقط زود انجام بده چون شاید خشک بشه دوباره