2777
2789
عنوان

عدم قطعیت توی رابطه نامزدی

274 بازدید | 8 پست

سلام دوستان توروخدا راهنماییم کنین

نامزدم سر هر چیزی که باب میلیش نباشه خیلی ایراد میگیره ازم. اینجور وقتا بهم میگه تو حساس هستی و ما اینطوری خوشبخت نمیشیم. امشب گفت عقد رو میندازیم عقب...

بحث امشبمون این بود: بخاطر اینکه من صبح با ذوق بهش صبح بخیر عشقم گفتم ولی اون یه سلام خشک و خالی جوابم رو داد

و من بهش گفتم یه سلام خشک و خالی جواب دادی، بعد اون بهم گفت تو حساس هستی که اینطوری میگی و من همیشه نمیتونم صبح بخیر بگم و ما خوشبخت نمیشیم باهم

چرا اینطوریه؟ آیا تقصیر منه؟

آخه من چیز خاصی نگفتم

فقط گفتم صبح بخیر نگفتی

چون خورده بود توی ذوقم

اتفاق افتاده که خودش همینو به من گفته ولی من داستان درست نکردم مثل اون

توکل به خدا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله نکنید برا عقد بیشتر آشنا شید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اره تو حساسی و مردا از اینجور زنا خوششون نمیاد دوست ندارن انقدر زیر ذره بین باشن ک کوچکترین تغییرشون ...

آخه خودش پریشب همینو به من گفت ولی من داستان درست نکردم مثل اون

توکل به خدا♥️
اخه ی وقتایی آدم حوصله نداره نمیشه ک دم ب دیقه قربون صدقه و صبح بخیر  ولی ی مشاور کمکتون میکنه ...

آخه من پریروز صبح بخیر نگفتم گیر داد بهم

البته صبح بخیر نگفتنم دلیل داشت چون ناراحتم کرده بود

توکل به خدا♥️