زن با ازدواج کامل میشه همسر و مادر میشه .برای من که اینطور بوده اگر ازدواج نمیکردم حس بیگانگی بهم دس ...
عزیزم زن ناقص نیست که با ازدواج کامل بشه. هر کسی در درون خودش میتونه یه ادم کامل و بالغ باشه و بعد با همون بلوغ فکری ک بهش رسیده ازدواج کنه. کامنتمو ب چشم مخالفت نبین نظرمو گفتم عشقم 🥰❤️
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد کی این تکامل رو تعیین و تعریف میکنه بر اساس چه معیار و متری میگی؟ اتفاقاً زن اگر نه تحصیلات داش ...
عزیزم الان دیگه بی سواد نیست کسی همه سواد دارن و مهم تر از سواد بنظرم شعور هست بعدم دوستمون گفتن کدومش که البته من هر دوش انتخاب میکنم و اگه قراره یکی باشه ازدواجه چون دیدم که میگم
بنظرم ادم با انگیزه می تونه دوتاشم داشته باشه ازواج کنه کا پیدا کنه بعد بچه بیاره
دقیقا درسته. من تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم . ۱۶ ازدواج کرده بود. بعد اومده بود دانشگاه دولتی رشته عالی. اواخر لیسانس معلم شد. بعد لیسانس دو تا بچه پشت همی اورد. الان دو تا بچه تقریبا شیش هفت ساله داره. یه معلم خیلی خوب و موفق با درامد خوب هست. تو اینستا بلاگر شده. تبلیغاتم میذاره. همینا نشون میده بین درس و کار و ازدواج تداخلی نیست ولی به شرطی که همسرت محدودکننده نباشه و حمایتت کنه.
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
عزیزم الان دیگه بی سواد نیست کسی همه سواد دارن و مهم تر از سواد بنظرم شعور هست بعدم دوستمون گفتن کدو ...
سواد یعنی خوندن و نوشتن؟ اینکه حداقل سواده من منظورم تحصیلات عالیه توی دانشگاههای خیلی خوبه منظور من بلد بودن یه زبان و کامپیوتره و کار با برنامههایی مثل ورد و اکسله وگرنه خوندن و نوشتن رو که دیگه شاید یه درصد جامعه بزرگسال باشه که نداشته باشه و چیز قابل افتخاری نیست و بله شعور خیلی مهمه ولی ببخشید که اینو میگم یه سری کسایی که نه تحصیلات خوبی دارن نه هنر و مهارت خاصی این افتاده توی دهنشون که آره شعور مهمه تحصیلات مهم نیست درحالیکه توی جامعه الان ما شما اگر نه تحصیلات بالا داشته باشی نه مهارت خاصی عملاً چیز قابل عرضه و تولیدی برای جامعه نداری استقلال که هیچ اگر بحث انتخابه که خود من دقیقاً مصداق انتخاب شما هستم هم توی سن پایین (۱۸) ازدواج کردم هم الان دانشجوی فوق توی یکی از بهترین دانشگاههای تهران هستم و اینکه انتخاب شما ازدواجه قابل احترامه و به طور کلی این عقیده که ازدواج زن رو کامل میکنه رو زن مدرن امروزی که به حقوقش واقف هست اصلا نمیپذیره و عوامانهست ازدواج فقط یه انتخابه و ربطی به تکامل زن و... نداره