2777
2789
عنوان

اونایی که رژیم گرفتن بیاین لطفا

153 بازدید | 11 پست

چه نوه رژیم‌هایی پیشنهاد می دین راهنمایی کنیید 

من واقعا نمی تونم اراده کنم

بعد از زایمان اولم رژیم گرفتم خیلی خوب لاغر کردم 

ولی بعد از زایمان دومم دیگه نتونستم یه ۶ کیلو کم کردم ولی دیگه اصلا نتونستم 

دوروز رژیم می گیرم عصبی می شم گشنم میشه 

بچه هام پشت سر همی هستن خیلی اذیت می کنن

الان ۶۷ هستم می خوام ۶۰ بشم قدم ۱۶۳

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کالری شماری  امضامو بخون

میشه بگی ۱۱۰۰ تا کالری در روز حدودا چیا هستن '؟ مثلا چقدر برنج و چندتا تخم مرغ

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

سلام من هم می خواستم هی لاغر کنم نمی تونستم اتفاقی یه فیلمی دیدم انگیزه داد بهم یه خانمی رو نشون می داد خیلی چاق بود بعد با ورزش و رژیم آروم آروم لاغر شد خیلی بهم انگیزه داد و تونستم رژیم بگیرم اگه تونستی فیلمای انگیزشی برای لاغری پیدا کن و ببین

اینجور استقامتت دربرابر خوردن بالا می ره که آره توهم می تونی لاغرکنی و خوش اندام شی . 

دهان هرکس ویترین شعور اوست

شما بدنت خیلی صعیفه که عصبی میشی کسی که بدنش قوی باشه  عصبی نمیشه

رژیم تون اشتباهه که عصبی میشین 

طی رژیم که نون بر نج حذف بشه باید آجیل خام شیره گوشت  کباب و و شیرینی های طبیعی خورد 

رژیم غلط افسردگی و خرابی پوست و  هزار مرص دیگه میاره که وحشتناکه 

رژیم اصول خاص داره

میشه بگی ۱۱۰۰ تا کالری در روز حدودا چیا هستن '؟ مثلا چقدر برنج و چندتا تخم مرغ

حدودی بت میگم دقیق نمیدونم باید حساب کنم 

دو کف نون تافتون یه دونه تخم مرغ ابپز 

ناهار ده تا قاشق برنج کم چرب. دو تا خورشت 

شام نان تافتون و عدسی 

میان وعده هاتم با دو سه تا میوه پر کن

:)
حدودی بت میگم دقیق نمیدونم باید حساب کنم  دو کف نون تافتون یه دونه تخم مرغ ابپز  ناهار د ...

مرسی🌹

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂