2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم🤕😪😓

203 بازدید | 18 پست

توروخدا بگید کسی مثل من بوده؟

من ۲۱سالمه پارسال فروردین ماه فشار مغزم بالا بود ال پی انجام دادم(آب از کمرم گرفتن) یه چن روزی میشه نوک انکشتای پا ودستام و مفصل زانوم سوزن سوزن میشه 

خیلیییییییییییییی میترسم نکنه ام اس باشه؟

دوست دارم فقط بشینم و گریه کنم😭😭😭😭

هدف قشنگم فقط چند قدم مونده ک بهت برسم 💖✍🏻👩🏻‍🏫👩🏻‍🎓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هرچی میترسی خودت باید بندازی توش چون ترسش بدتره تا خودش

من یه ماه پیش آزمایش خون و هورمونی دادم اگه ام اس باشه نشون نمیداد؟

انشالله هیچی نیس احتمالا ویتامین آهنی کلسیمی چیزی از بدنت کمه

من از اول مهر ریزش مو داشتم ک آزمایش هورمونی و سونو آزمایش خون دادم گفت ویتامین دی وآهن خونت کمه و ۳هفتس دارم دارو مصرف میکنم

اولین باره سوزن سوزن شدم

من از اول مهر ریزش مو داشتم ک آزمایش هورمونی و سونو آزمایش خون دادم گفت ویتامین دی وآهن خونت کمه و ۳ ...

نمیدونم

من خواهرم دیسک کمر و گردن داره میگه سوزن سوزن میشه بدنم ولی همونم نمیدونه دقیق علتش چیه که اینجوری میشه

نمیدونم من خواهرم دیسک کمر و گردن داره میگه سوزن سوزن میشه بدنم ولی همونم نمیدونه دقیق علتش چیه که ...

خیلی بده مشکل داشته باشی و ندونسته باشی چته😪

خیلی بده مشکل داشته باشی و ندونسته باشی چته😪

فردا صبح برو‌خودتو بنداز تو درست میدونم خیلی سخته.منم خیلی از آزمایش و ام ار آی میترسم .فک کن در بدترین حالت ام اس داشته باشی خدای نکرده اونم درمان داره .هزاران نفر دارن با ام اس زندگی میکنند دختر عمه من 18سالشه تم اس داره باید ببینی چجوری میگرده و اعتماد بنفس داره .برو خودت و بنداز تو ترست صبح زود برو که اگه گفت ام ار آی همون روز انجام بدی به من هم بگو که نتیجه چی شد

فردا صبح برو‌خودتو بنداز تو درست میدونم خیلی سخته.منم خیلی از آزمایش و ام ار آی میترسم .فک کن در بدت ...

میشه بگی علائم اولیش چی بوده

ولی من تا دوهفته دیگه نمیتونم برم