2777
2789
عنوان

شوهرم پیش مادرش به من دروغ میگه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 35 پست

اصلا دیگه بهش زنگ نزن کاریت هم نباشه  اینکه توراهه که دروغ نیست منم باشم ناراحت میشم ولی شاید واقعا چاره ای نداره جزاینکار اصلا شاید مادرش راضی نیست کسی بفهمه کجا می‌ره هرچند سخته ولی دلت روبزرگ کن وبا بزرگواری رفتارکن برای من چنین رفتاری از شوهرم قابل قبول نیست چون مادرش توی خونه دوتامجرد داره وهم اینکه مادرش خیلی نامرده ولی اگه مادرشوهرش بی آزار هست درست نیست زیاد به این چیزها گیربدی 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دیگه بهش زنگ نزن کاریت هم نباشه  اینکه توراهه که دروغ نیست منم باشم ناراحت میشم ولی شاید و ...

بی آزار نیست از ایشون آزاری نیست که به من نرسیده باشه قبلا هم دروغ گفته به خواست مادرش من کاری ندارم که میره انجام میده این که یه مرد جلو بقیه زنشو بپیچونه خیلی بده مادرش حس خوبی میگیره ولی دوست ندارم تکرار بشه 

بی آزار نیست از ایشون آزاری نیست که به من نرسیده باشه قبلا هم دروغ گفته به خواست مادرش من کاری ندارم ...

از مادرش خیلی حساب می‌بره از طرفی دوستش هم داره ولی به روش بیاری یا کتمان می کنه اگرم ثابت کنی که نه تو دروغ میگی روش توی روت باز میشه اصلا راجب مادرش چیزی نپرس ونگو چون حساس میشه فقط به خاطر دیر کردن وپیچوندنت شاکی باش بهش بگو مگه توی راه چکار داشتی که این همه من باید نگران ومنتظربمونم مگه من غریبه یا دشمنت هستم که همه چیز رو ازمن قایم می کنی هزار بار باید بمیرم وزنده بشم که چه اتفاقی افتاده توی راه 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
وای چقدر بد بیچاره زنش 

اره واقعا 

زنش خیلی خانمه.انقدر احترامشونو میزاره.

به نظرم بیشتر فرهنگ ایرانیا همینه😒

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.