2777
2789
عنوان

تیزهوشان نهم به دهم

1203 بازدید | 10 پست

اینقدر ازمون سخته؟خواهرم هشتمه میخواد از همین فردا پس فردا شروع کنه میگه همه دوستاش شروع کردن

چه کتابایی پیشنهاد میدین برای تیزهوشان نهم به دهم؟

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 
۳۱+۱ استان  آی کیو  جدیدا سوالا نسبت ب قبلا اسونتر شده ولی تقلبا وپارتی بازی بیشتر

آی کیو سخت نیست؟ ۳۱+۱ استان فکر نکنم هشتم داشته باشه ،اره از سطح تیزهوشانیا جدید میشه فهمید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر روی بخش هوش تحلیلی کار کنه درصد قبولیش زیاد میشه من تابستون قبول شدم با هوش تحلیلی اومدم بالا&nb ...

شنیدم دروس واسه نهم به دهم مهم تر از تحلیلیه 

آی کیو سخت نیست؟ ۳۱+۱ استان فکر نکنم هشتم داشته باشه ،اره از سطح تیزهوشانیا جدید میشه فهمید...

من خودم ۳۱+۱ استان داشتم نهم ، واینکه کلااا فقط برامدرسه میخوندم کنازش تستی چیزی میرسیدم میزدم ،و کانون ازمون میدادم ، بعد امتحانای نهم ۱۳ روز وقت داشتم نشستم بکوب خوندم همین ۳۱ استان رو قبول شدم 

بگو سخت نگیره ، آی کیو ن فک نکنم سطحشون معقول باید شده باشه الان

من خودم ۳۱+۱ استان داشتم نهم ، واینکه کلااا فقط برامدرسه میخوندم کنازش تستی چیزی میرسیدم میزدم ،و کا ...

متشکرم از راهنماییتون

راستش سخته

منم خودم نهم به دهم تیزهوشان قبول شدم

و از همون سال هشتم شروع کردم 

نهم هم کلاس رفتم و کتاب های جامع خیلی سبز،آی کیو،مهر و ماه رو زدم

با علوم نشرالگو و ریاضی سیرتاپیاز و ادبیات مبتکران و هوش کمپلکس برای استعداد تحلیلی

آزمون هم میرفتم 

دو ماه آخر هم کتاب ۳۲ استان رو برای جمع بندی زدم

رو استعداد تحلیلی خیلی کار کنه 

بعد این که من خودم  از اسفند به طور جدی خوندم البته روز و شب نداشتم خیلی میخوندم قبول شدم

اگه بخواد قبول شه خیلی باید بخونه

کتاب ۳۱ استان بیشتر به درد آزمون نمونه دولتی میخوره نه تیزهوشان الان کتابای ریاضی و علوم رو براش بگیر بخونه و استعداد تحلیلی مهر و ماه بعدش اون کتاب ۳۱ استان هشتم رو هم خیلی بخونه مخصوصا درسای عمومیش

رو استعداد تحلیلی خیلی کار کنه  بعد این که من خودم  از اسفند به طور جدی خوندم البته روز و ...

ممنون از توضیحات جامعتوننننن🤎