2777
2789
عنوان

برای دفع رقیب چیکارکنم

3657 بازدید | 12 پست

بچه ها متاهلم ی خانم اذیت میکنه فقط خدا هم راست و دروغشو میدونه ک باهمن یا اون زن فقط قصدش خراب کردن زندگی من شوهرم دوسم داره مدام قربون صدقم میره نمبتونم باور کنم ک داره منو بازی میده دعا یا سوره قرانی بلدنیستین ک اون زن یاخودش بره یا سیاه بشه جلو چشم شوهرم😭😭😭😭

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اگ اون خانوم واقعا با شوهرت بود بنطرم نمیومد جلوت جار بزنه که اگ ب قصد داره این موضوعو میگه مشخصه یه حرص و کینه ای نسبت بهت داره ولی راجبش با شوهرت صوبت کن ک اگر چیزی بینشون نیست خود شوهرت یجوری اونو بشونه سرجاش چون بلاخره داره با ابرو شوهرتم بازی میکنه

۹ بار سوره کوثر به جهت دور شدن اون زن از زندگیت بخون مجربه ❤

هرکاری میکنم فقط،بره 

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
واقعا چیزی بوده یا خودت شکاک بودی

شیطان صفته اون زن شوهرم میگه من قبلا میخواستمش الان نه هراربار قسم خورده امار تمام زندگیمو داره همه خانوادشم باهاش در ارتباطن شوهرم میگه میخواد اذیتت کنه دلم خونه

ببین عزیزم اگ اون خانوم واقعا با شوهرت بود بنطرم نمیومد جلوت جار بزنه که اگ ب قصد داره این موضوعو می ...

شوهرمم میگه که اگه با من بود نمیومد بهت بگه و اذیتت کنه کاری میکرد که اصلا نفهمی تو دوراهی سختیم ن زندگیمو میخوام ن پای رفتن دارم من اگه شوهرم بی محلی کنه بهم دق میکنم

ولش کن زندگیتو بکن

اخه امار کل زندگیمو داره حتی چندشب پیش میدکنست شوهرم دیربرگشته خونه اونم میگه شاید دوستام امار دادن 

اخه امار کل زندگیمو داره حتی چندشب پیش میدکنست شوهرم دیربرگشته خونه اونم میگه شاید دوستام امار دادن& ...

خودش میاد بهت میگه؟  میخواد اذیتت کنه کلا ارتباطتو بهاش قط کن خیلی سمه این😑

خودش میاد بهت میگه؟  میخواد اذیتت کنه کلا ارتباطتو بهاش قط کن خیلی سمه این😑

پیام میده ما باهاش کیلومترها فاصله داریم شوهرمم همیشه پیشمه بخدا نمیدونم ازکجا امار دیقه وثانیمون رو داره