2777
2789
عنوان

خاستگارمو میخوام ولی تو تحقیقات گفتن خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 38 پست
بازمن یک خواستگار دارم توتحقیقات گفتن خیلی خوبه ولی یکی گفت ستاره هاتون جفت نیست امروزم رفتم حرم برا ...

اگه خوشت میاد قبول کن، برای کار خیر پیگیر استخاره و ف ال نباش انرژی منفی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتن اینا قالتاقن و اخلاقشون تنده و اهل فحاشی هستن، ولی پیش من که خیلی مودبه

ببین اینکه مودبه اصلا دلیل بر این نیست که اونایی که گفتی نیست

بعضیا خوب ادا میان من با یه پسری داشتم آشنا میشدم بی نهایت جنتلمن و مودب و اینا بعد یه چیزی گفت که من قبولش نداشتم یهو شروع کرد حرفای زشت زدن 😐 پشمام ریخت اصلا انگار برق زده باشتش باورم نمیشد این همونه

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

از کی پرسیدید؟محل کارش تحقیق کردید؟از مغازه دارهای محل بپرسید،رفیقاش رو پیدا کنید بپرسید اگه بازم همین رو گفتند نکن این کار رو

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

مراقب باش

من عموی خودم ادم خوبی نیس

بابام تعریف میکنه میگه اونموقعا بابای زنعموم اومده بوده تحقیق از بابای من

بابای من گفته بوده آقای فلانی داداشه خودمه ولی من میگم ادم خوبی نیست. دختر نده بهش

و اونا هفته بعد دختر دادن😂

بعد ۲۲ سال هنوز بدبختن زنه خرج خونه میده

بابای زنعموم هنوز بابای منو میبینه گریه میکنه میگه کاش به حرفت گوش داده بودم

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘