الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاالله که صحیح و سالم مرخص بشه بیاد خونه اش هوای خواهرت رو داشته باش تازه زایمان کرده مواظبش باش
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
مرسی عزیزم خواهرم داغونه با بخیه و حال داغون همش تو بیمارستان
خوندم براش ان شاالله که بخیر بگذره کاش میتونستید راضیش کنید بیاد خونه کمی استراحت کنه ی وقت عفونت نکنه خدای نکرده بخیه هاش
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
خرچی بهش میگیم بیا یکم استراحت کن قبول نمیکنه دلش اروم نمیشه حتی نزاشتن بغلش کنه یا بهش شیر ب ...
بلا دور باشه ان شاالله
بیا بهم خبر بده از سلامتیش ان شاالله که خوش خبر باشی عزیزم