2777
2789

ب خاطر پلاکت پایین تو سرش لخته خون ب وجود اومده برای همین عمل میشه لطفا دعا کنید براش ممنونم 🙏🏻🙏🏻

صلوات بفرسین برا سلامتیش دوستان🌱

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش حمد خوندم.توکل به خدا.انشاالله معجزشو ببینید

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

ایه الکرسی میخونم براش 

با ۱۴تا صلوات

۱۴تا حمد 

ان شاالله که صحیح و سالم مرخص بشه بیاد خونه اش هوای خواهرت رو داشته باش تازه زایمان کرده مواظبش باش

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
ممنون عزیزم

انشاءالله سلامت بیاد کنار خاهرت باش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
مرسی عزیزم خواهرم داغونه با بخیه و حال داغون همش تو بیمارستان 

خوندم براش ان شاالله که بخیر بگذره کاش میتونستید راضیش کنید بیاد خونه کمی استراحت کنه ی وقت عفونت نکنه خدای نکرده بخیه هاش 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
خوندم براش ان شاالله که بخیر بگذره کاش میتونستید راضیش کنید بیاد خونه کمی استراحت کنه ی وقت عفونت نک ...

خرچی بهش میگیم بیا یکم استراحت کن قبول نمیکنه دلش اروم نمیشه 

حتی نزاشتن بغلش کنه یا بهش شیر بده فقط بهش سروم قندی میزنن ک بچه قندش نیفته

خرچی بهش میگیم بیا یکم استراحت کن قبول نمیکنه دلش اروم نمیشه  حتی نزاشتن بغلش کنه یا بهش شیر ب ...

بلا دور باشه ان شاالله 

بیا بهم خبر بده از سلامتیش ان شاالله که خوش خبر باشی عزیزم