2777
2789
عنوان

بیاین ازولنتاینم باهمسربگم

1210 بازدید | 39 پست

سال اول ولنتاین من بعدازظهربودخواب بودم

کلاولنتاین رومخصوصادوست پسرودخترمیدونستم...

وتوفکرنبودم یهوشوهرم اومدباکیک وگل وبادکنک و..💔

من باچشای پف ولباسای شوریده و...اصلایه وضعی

حیف حیف اینکه نشدادامه داد...

بقول بابک جهانبخش اون آهنگش که میگه مایه جایی حریف جبرزندگی نمیشیم😔وگاهی خیلی دیرمیشه...

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چیشدچراپس ناراحتی

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
اگه دوسش‌ داشتی چرا جدا شدی؟

هنوزم دارم دبروزم بهم گفت هنوزم خیلی دوست دارم میدونم توام داری

ولی ماباهم نمیتونیم‌زندگی کنیم

این‌جمله حرف دوتامونه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

هنوزم دارم دبروزم بهم گفت هنوزم خیلی دوست دارم میدونم توام داری ولی ماباهم نمیتونیم‌زندگی کنیم این ...

آخه چرا دورت بگردم؟

کاربر کلمپه کرمونی سابقم کلی دوست خوب پیدا کرده بودم همشون رو گم کردم😭😭😭
هنوزم دارم دبروزم بهم گفت هنوزم خیلی دوست دارم میدونم توام داری ولی ماباهم نمیتونیم‌زندگی کنیم این ...

مگه میشه،هم همو دوست دارید هم نمیتونید باهم زندگی کنید؟

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️