2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت راجب رشته کامپیوتر ؟

بستگی به دانشگاهش داره.اگه دانشگاه های اصلی کشور مثل شریف،تهران ،اصفهان و... قبول بشی به احتمال ۹۰ درصد کار داری.ولی آزاد و اینا نه

منظورت اینه چند سال ارزش داره پشت کنکور بمونی؟

اره کلا

اینک پش کنکور باشه

یا مثلا رفته ی رشته دیگ ولی علاقه نداره میخاد دوباره بخونه 

یا ازدرس دور بوده چن سال

کلا میگم

ممکنه همه این احتمالات باشه

موفق باشی 

عزیزم ی پسر دارم هشتمه ولی از بس مثل بزرگا از کنکور و انتخاب رشته میگه کلافم کرده ،خیلی درس میخونه باهوشه فقط بین رشته تجربی و کامپیوتر مونده کدومو انتخاب کنه 

ی بار میگه میخوام مخ کاپمیوتر بشم ی بار میگه میخوام تا آخر دکتری بخونم تا دانشمند شم 

ب خدا شوخی نمیکنم خودشم از بس فکر میکنه هممون و خسته کرده شما پیشنهادی دارین ؟ 

اره کلا اینک پش کنکور باشه یا مثلا رفته ی رشته دیگ ولی علاقه نداره میخاد دوباره بخونه  یا از ...

بنظرم اگه دوس داری ۱۰ سال هم ارزش داره پشت کنکور بمونی.تا قبول نشدی نرو چون همیشه حسرتشو داری

موفق باشی  عزیزم ی پسر دارم هشتمه ولی از بس مثل بزرگا از کنکور و انتخاب رشته میگه کلافم کرده ، ...

هر کودوم که دوست داره بره.ولی نظر من تجربیه اگه خیلی درس میخونه.ولی نزارید به خودش فشار بیاره وگرنه تهش می بره