2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس همه زخم خورده ایم    

من همه چی و امتحان میکردم از جوانه ها و پودر حکیم و رویال و شیرخشک و نشاسته و حتی دوبرابر کردن غذاهام و .....خیلی چیزای دیگه ولی هیچکدوم فایده نداشتن .

بعدا این داروگیاهی گف جذب نداری که چاق نمیشی دیگه قرصاشو که استفاده کردم دیدم درست میگف اینو میخورم صورتم ب قدری زیبا و عالی میشه خودمم باورم نمیشه یعنی قشنگ گونه میادبالا.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
چی هست ؟اسمش چیه؟

میگه دستسازه.الان 5سال بیشتره ازش میخرم چندبارم بهش گفتم من مشتری دائمیت هستم بگو چیا توش داره نگفت اصلا.قرصه میزاره تو نایلون میده هیچ قوطی اینام نداره والا.فقط چون خیلی ساله میخورم دیدم هیچ اسیب و ضرری نداشته خیالم راحته.چون باردارم شدم بعدش هیچ مشکلی نداشتم.حتی میگف تو بارداری بخور خیالت راحت ولی نخوردم تو بارداری.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
چی هست ؟اسمش چیه؟

میدونی بنظرم توش چیزی داره ک قدرت جذب و بالامیبره 

اکثر لاغرا قدرت جذب ندارن بخاطرهمینه خیلی هم بخورن تاثیر نداره ولی چاقا چون جذب بالادارن حتی آب هم میخورن چاق میشن.

کدوم شهری شاید گذرم افتاد داغون شدم بخدا😓غذام کم نمیخورم

عزیزم همدان تهیه میکنم خودم شهر دیگم.برادرم همدانه.یه عطاری هست تو خیابون شهدا.صاحبش آقای علوی منشیشم یه خانومه.

. منم کم نمیخوردم ولی فهمیدم ب خوردن نیست باید بدنت غذارو جذب کنه ک لاغرا نمیکنن.وگرنه چاقا با آب چاق میشن بی دلیل نیس که.بدنشون جذب داره

کدوم شهری شاید گذرم افتاد داغون شدم بخدا😓غذام کم نمیخورم

اگه تونستی حتما بخر چون واقعا ارزشش و داره.میگم ک من خودم ببشتراز پنج ساله استفاده میکنم بیشتر برام جالبه ک شکم نمیاری از گونه ها اول چاق میشی کم کم بدنت پرمیشه.

اگه تونستی حتما بخر چون واقعا ارزشش و داره.میگم ک من خودم ببشتراز پنج ساله استفاده میکنم بیشتر برام ...

اینجوری که گفتی خیلی مشتاق شدم بخرمش😂سعی میکنم برم اونطرفا... فقط باید بگم قرص چاق کننده اسمی چیزی نداره؟ 

ممنونم ازت اگه همدان رفتم حتما میخرم، ارسال پستی ندارن نه؟ 

اره حتما بخر عزیزم.یه بار امتحان کنی خودت متوجه میشی.

نمیدونم والا من یکی دوهفته دیگه میرم خونه برادرم برات میپرسم عزیزم.