2777
2789
عنوان

امروز رفتم بیرون اما دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 27 پست
گول ظاهرو نخور همش دردسره و یادت باشه ادمی زاد ذاتا خودخواهه بخاطر همین روابط اونطور که فیلما و تخیل ...

میدونم چقدر عصاب خوردی داره 

اما دلم خواست منم عشقم کنارم بود 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

زندگی رو سخت نگیر بزار خوش باشه. خودتم خوش بگذرون امروز یک پیامی دیدم قدیم ها زندگی ها کلی عشق داشتن ...

بابا چند روز دیگه همینا میان اینجا میزنن تو سر خودشون که کادوی ولن‌بخوره تو سرش فلانم کرد چنانم کرد همه ش اکثرا ویترین و دروغه.

لذت ببر از زندگیت بیخیال❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی سرت سلامت ، والا الان راحت تری من دوتا شکم زاییدم دریغ از یه تبریک یه کادو

ولی من توقع کادو ندارم 

روزایی که کنار عشقم گذروندم بهترین روزای عمرم بود دلتنگم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

میدونم چقدر عصاب خوردی داره  اما دلم خواست منم عشقم کنارم بود

به اطرافت دقت کن مطمئنا لذت های کوچیکی هست که توجه نکردی تابحال... یا خودت ایجادشون کن تا جایی که در توانت هست، چرا فکر میکنی کسی بهتر از خودت میتونه اینکارو برات انجام بده؟

به اطرافت دقت کن مطمئنا لذت های کوچیکی هست که توجه نکردی تابحال... یا خودت ایجادشون کن تا جایی که در ...

حق باشما هستش من از لذت های کوچیک دنیا هم خودمو بی نصیب کردم و توجه نکردم 

چی شده 

اصفهانم چرخش غیرارادی گردن یا تورتیکولی چند ماهه تو عذابم میدونی با تزریق صحیح بوتاکس خوب میشم گیر یک مشت دکتر افتادم اشتباه تزریق میکنن خیلی تنها هستم کسی را ندارم من را بیاره تهران برای درمان 

کاشکی منم یک عشقی داشتم الان کمک حالم بود

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
اصفهانم چرخش غیرارادی گردن یا تورتیکولی چند ماهه تو عذابم میدونی با تزریق صحیح بوتاکس خوب میشم گیر ی ...

خانواده است نمیارن تهران 

عشق دلسوز مرد واقعی کمک می‌کنه نه اینایی که اسم مرد یدک میکشن 

انشالله بزودی زود خوب خوب بشی عزیز دلم 

من مثلا عشق دارم ولی صبح  دیدم داره با زنا میگه و میخنده بهش توپیدم الان قهره .بره ب درک

پس همون بهتر کسی و ندارم.

صبح خواهر و برادرم بغلم کردن و بوسم کردن تبریک گفتن فک کنم این از همه چی بهتره

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
خانواده است نمیارن تهران  عشق دلسوز مرد واقعی کمک می‌کنه نه اینایی که اسم مرد یدک میکشن  ...

خودم زخم خورده هستم دلم مرد دلسوز واقعی میخواد

الان دوستم شماره پسرخاله اش که پرستار داد که برام نوبت یک دکتر بگیره طرف متاهل هست میگه بیا با هم دوست بشیم میگم مگه زن نداری میگه حواسم هست نمی فهمه بلاکش کردم از من مریض میخواد سواستفاده کنه انگار من خرم تا حالا مرد ندیدم مردها نمی شناسم

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
خودم زخم خورده هستم دلم مرد دلسوز واقعی میخواد الان دوستم شماره پسرخاله اش که پرستار داد که برام نو ...

حالا شما اینقدر خوبی فهمیدی زن داره متاهل گفتی نه بلاک 

خیلی ها از خداشونه قبول میکنن زندگی ی دختر دیگه ام خراب میکنن 

چقدر متنفرمممم از مرد خیانت کار 

انشالله قسمت خوب نصیبت بشه عزیزم 

انشالله بزودی زود خوب میشی