2777
2789

سلام دوستام مادر شوهر من هرمناسبتی باشه یک ماه قبلش شروع میکنه هروقت ادمو ببینه میگه که فلان روز تولدمه فلان روز روزه مادره  و ما همیشه پول تو پاکت مزنیم میدیم همیشه هم توخونه غذا درست میکنن و هیچ عیبی از نظر من نداره مهم دور هم بودنه 

جدیدا هم گف سالگرده ازدواجتون کی هست که مارو ببرین رستوان 😬منم شوهرم بهم گفت اخه سالگرد ازدواج که دوتایی هست اینا چی میگن 

تولد من بود شوهرم برام تولد گرفت بخدا که راضی نبودم فقط خودش و خودم بودیم کافی بود من اینچیزا برام مهم نیس بهشون گفته بود  بیان  اونا گفته بودن کباب بده بهمون من خودم میخاستم قرمه سبزی بزارم همسرم گف پس خانوادم گفتن کباب میخایم کباب میگیرم گفتم باشه  

خلاصه همیشه رستوران و کادو از ادم میخان  میخاستم ببینم خانواده همسر شما چجورن در این مناسبت ها

ببخشیدا چ گشنن🤣

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به اوضاع مالی شما و اونا داره شاید شما بهترید و انتظار کمک دارن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

مادر شوهرم میگه جشن بگیرین ولی بیشتر بخاطر خودمون میگه وگرنه همیشه کادوهای خوبی ام میده ولی در کل ما کار خودمونو میکنیم هرچی ام بگن بقیه😹💔

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

زیادی احساس راحتی و خودمونی میکنن تو هم مثل خودشون رفتار کن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

مادره

دوستتون داره

من جای ایشون بودم مراعات می کردم

ولی فکر کن که ممکنه یه روز نباشه،الان اگه با این چیزها خوشحال میشن که خیلی هم خوب

دورهمی 

تولد

کباب

همراه باشین به نظرم 

معلومه خیلی خوشحال میشن با اینکار شما و دوست دارند ، البته از ی نظر هم انگار نیاز داره ، واقعا نیاز داره یا وضع مالی خوبی دارند؟؟ 

مادرشوهر من که بنده خدا همش میگه پس انداز کنید 

توقع نداره ازمون اما اگه چیزی هم بگیریم قطعا خوشحال میشه ، ولی تا حالا شخصا خودش درخواست نکرده.