2777
2789
عنوان

کاهش بتا هفته چهارم و 3 روز

702 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من بانتوجه به آخرین بارداری که خارج رحمی بود 

این ماه باردار شدم بعد از گذشت 7 ماه 

دقیقا از روز موعدم لکه بینی داشتم از بتا در روز موعد پری 188

گفتن سه روز دیگه باید تکرار شه و با توجه به لگه بینی پزشک شیاف پروژسترون داده روزی یک بار

الان بی بی زدم هاله ای فوق العاده کمرنگ انداخت فکر کنم بتام کاهش پیدا کرده 

همش میترسم باز خارج از رحمی باشه و بدتر ازون استفاده از شیاف پروژسترون که میگن در بارداری خارج از رحمی خوب نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجدد آز داد ی منم لکه بینی دارم 

نه ندادم. بعدش هفته6رفتم سونوکه جنین نبود. ترسیدم گفت دوهفته دیگه بیا. هفته 8رفتم که صدای قلبشم شنیدم. بعدهفته13رفتم غربالگری مشکلی نبود. الانم هفته دیگه میرم انومالی که هفته18میشه

چاره ای جز تکرار نیست... منم یکبار تجربه خارج از رحم داشتم ، دومی یک سال بعد اون هم اقدام کردم باردار شدم بتا فقط تا 135 رفت بالا و افت کرد...

نمی‌دونم باز خارج از رحم بود یا شیمیایی...

شما هم چاره ای جز صبر و تکرار آزمایش نداری

چاره ای جز تکرار نیست... منم یکبار تجربه خارج از رحم داشتم ، دومی یک سال بعد اون هم اقدام کردم باردا ...

بارداریتون مبارک باشه عزیزم 

اگه که کاهش پیدا کنه خودش دفع میشه و دوباره اون دردسرهای خارج رحمی نداره درسته 

الان جوری شدم که امید ب بچه ندارم فقط میگم خدایا مجدد خارج رحمی نباشه و بستری شم شرایطه خیلی سخت میشه ...

بارداریتون مبارک باشه عزیزم  اگه که کاهش پیدا کنه خودش دفع میشه و دوباره اون دردسرهای خارج رحم ...

حالا بتا بده انشالله رفته بالا و سالم و بارداری ولی اگه افت کنه تا یک هفته نهایت مثل پریود میشی و تمام...

حالا بتا بده انشالله رفته بالا و سالم و بارداری ولی اگه افت کنه تا یک هفته نهایت مثل پریود میشی و تم ...

انشالله با این لکه بینی البته خیلی خفیف که دارم خارج از رحمی نباشه و خیر پیش بره ....این بعد از ی بارداری موفق میشه بارداری 4 

اولی مول دومی کندی رشد و ایست قلبی سومی خارج از رحمی اینم که افتادم رو لکه بینی اینقدر حرص میزنم که زودتر متوجه شم باز با دارو درمانی خوب شم اگه خارج رحمی باشه و همه ترسم زدن شیتف های پروژسترون که نمیدونم قطع کنم یا بازم ادامه بدم 

انشالله با این لکه بینی البته خیلی خفیف که دارم خارج از رحمی نباشه و خیر پیش بره ....این بعد از ی با ...

ببخشید شاید سوالم درست نباشه چرا با وجود بچه شلوغ دوباره بچه میخواید ؟ اخه من پسرم خیلی شلوغه واقعا توان هیچ کاری ندارم رنگ و رو به صورتم نمونده انقدر حرص و جوش میخورم 

خیلی برام عجیبه شما بازم بچه میخواید بازم میگم خیلی معذرت میخوام رفتم تاپیکتون خوندم چون فکر کردم اصلا بچه ندارین 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤