سردردشدیددددد مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 عنوان این پوست سیاه📸 | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 20 پست بچهها بنظرم پوستم خیلی سبزس دوسش ندارم چیکار کنم برا عید کمی روشن بشه،این عکسه خو توی واقعیت تیره تره کمی لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤 1401/11/25 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 عزیزم میتونی از ماسک های خونگی مثل سیب زمینی، جوانه گندم با ماست، نشاسته با ماست استفاده کنی اگر یک ... نشاستهی ذرت؟ لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 بله اما تازه دوماه از همونه پس چون لکه هات مث من بود احتمال بچت دختره 🥺میره نگران نباش به دکترت بگو اگه خیلی اذیت میشی مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 از همونه پس چون لکه هات مث من بود احتمال بچت دختره 🥺 میره نگران نباش به دکترت بگو اگه خیلی اذیت می ... کدوم لکهها را میگی دقیقا لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 کدوم لکهها را میگی دقیقا زیر گردنت مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 زیر گردنت ببین اونجاها مویی زائدم هست چون تنبلی داشتم من شاید تیرگیش برا اونه ها لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
افسانه_ی_زیبا عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2747 واجب شد یه تاپیک در همین راستا بزنم یعنی چی که رنگم سبزست دوست ندارم یعنی چی واقعا ؟؟ من میخوام باهات دعوا کنم پوست به این خوبی میتونی کرم روشن کننده استفاد کنی چنددرجه روشن تر شی ولی به رنگ پوستت بد نگو