2777
2789
عنوان

این پوست سیاه📸

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 20 پست
عزیزم میتونی از ماسک های خونگی مثل سیب زمینی، جوانه گندم با ماست، نشاسته با ماست استفاده کنی اگر یک ...

نشاسته‌ی ذرت؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
بله اما تازه دوماه

از همونه پس چون لکه هات مث من بود احتمال بچت دختره 🥺

میره نگران نباش به دکترت بگو اگه خیلی اذیت میشی

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همونه پس چون لکه هات مث من بود احتمال بچت دختره 🥺 میره نگران نباش به دکترت بگو اگه خیلی اذیت می ...

کدوم لکه‌ها را میگی دقیقا

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
کدوم لکه‌ها را میگی دقیقا

زیر گردنت

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
زیر گردنت

ببین اونجا‌ها مویی زائدم هست چون تنبلی داشتم من شاید تیرگیش برا اونه ها

واجب شد یه تاپیک در همین راستا بزنم 

یعنی چی که رنگم سبزست دوست ندارم یعنی چی واقعا ؟؟ 

من میخوام باهات دعوا کنم پوست به این خوبی میتونی کرم روشن کننده استفاد کنی چنددرجه روشن تر شی  ولی به رنگ پوستت بد نگو