2777
2789
عنوان

استرس

93 بازدید | 4 پست

دوستان کسی تا حالا اینجوری بوده 

من راستش این حساسیت رو همیشه داشتم که تا وقتی مریض میشم سریع میرم تونت سریع فک می کنم چی شده همش فکر منفی میاد سراغم .دوسال پیش تقریبا اینطور شدم اما بعد کاملا خوب شدم .تا الان که دارم می‌نویسم من تقریبا یک ساله ازدواج کردم سر مسئله خونه خیلی به خودم فشار آوردم جوری که بروز حمله عصبی بدی بهم تو محیط کار دست داد بعد از اپن روز بعضی روز ها خوبم بعضی روز ها هم نه همش میترسم مریضی داشته باشم یا فک می کنم که می‌خوام مریضی بدی بگیرم . قبلاً اصلا اینجوری نبودم. سریع استرس میاد سراغم .که الان حالم بد میشه چکار کنم . 

توروخدا اگر کسی اینجوری بوده کمک کنه بگه کجا رفته چکار کرده خوب شده .

من هم مثلِ شما دقیقا این مشکل رو داشتم.

اما رفتم روانشناس خوب شدم ، تقریبا ۳ جلسه.

شما برو چکاپ و آزمایش و میش متخصص داخلی بعد اگر اون گفت چیزی نیست سالمی پس جایی برای نگرانی و استرس نیست.

این استرس مریضی داشتن نوعی وسواس فکریه که باید بری پیش روانشناس.

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
من هم مثلِ شما دقیقا این مشکل رو داشتم. اما رفتم روانشناس خوب شدم ، تقریبا ۳ جلسه. شما برو چکاپ و ...

قشنگم من چکاپ رفتم دوماه پیش هیچ مشکلی نبوده فقط همین پیش دکتر داخلی هم رفتم اونم فقط دوتا دونه قرص اعصاب داد همین .کدوم روان شناس رفتی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگم من چکاپ رفتم دوماه پیش هیچ مشکلی نبوده فقط همین پیش دکتر داخلی هم رفتم اونم فقط دوتا دونه قرص ...

بعد اینکه من بعد از دوسال دوباره اینطور شدم از طریق وسواس فکری خود بیمار انگاری این استرس ها واسم میاد .و الا خوب خوب بودم 

قشنگم من چکاپ رفتم دوماه پیش هیچ مشکلی نبوده فقط همین پیش دکتر داخلی هم رفتم اونم فقط دوتا دونه قرص ...

خب عزیزمن شما وقتی سالمی دیگه نیازی نیست استرس داشته باشی.

من حضوری رفتم تو شهر خودمون ماهشهر.

اما خانم کتایون داوودی خیلی خوب هستن بنظرم بهترین روانشناس هستن حضوری و غیر حضوری وقت میدن

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)