2777
2789
عنوان

نقص لوله عصبی.ونتیرو مگالی کلاپ فوت و کلاپ هند

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 19 پست
چقدر سخت چه آزمایش هایی رو بعد زایمانت دادی؟ دکتر نگفت برای بارداری بعدی چیکار کنی؟ معمولا وقتی م ...

من و همسرم هم از فامیل های دور هستیم،،والا گفتن که تا یکسال باردار نشو چون سزارین بودی وقتی خوایتی باردار شی بیا تحت نظر خودم باش چون اگه زود باردار شی احتمال داره بچه کم وزن بدمیا بیاری و باز هم این اتفاق واسم دوباره تکرار شه،اینو پزشک ژنتیکم گفتن،،،،و گفتن از هفته۱۸چندین بار اکو قلب پیش پزشک های مختلف باید بری،،،،اما پزشک زنانم گفتن ۴تا۶ماه بعد ایرادی نداره و میتونی باردار بشی و اینکه کفتن این نقص ها پیش میاد گاهی و کسی هم علتشو نمیدونه خب بقول شما اگر فامیل باشی که سریع ربط میدن به فامیل بودن

من و همسرم هم از فامیل های دور هستیم،،والا گفتن که تا یکسال باردار نشو چون سزارین بودی وقتی خوایتی ب ...

اره بابا چه خبره یکسال خودتو تقویت کنی همون ۶ماه کافیه

عزیزم قبل و موقع بارداری به بخور برای تشکیل و سلامت قلب جنین خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رو چطوری میخورن عزیزم من نمیتونم به بخورم خیلی تلخه 

عزیزم به اصلا مزه نداره که بخواد تلخ باشه😅

مزه ی سیب میده

خوده به 

دمنوش به

سویق به

هرکدوم که در دسترس بود حتماااااا بخور طب سنتی واقعا خوبه