2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه دو قلو باشن

285 بازدید | 14 پست

سلام خانما وقت بخیر 

من قبل از اینکه خبر بارداریمو به فامیل بدم همه خواب دو قلو دیده بودن 

اما هفته دو هفته پیش سونوی ان تی دادم خبری از دو قلو نبود 

امروز اولین حرکات جنینم رو که مثل نبض بود احساس کردم

سمت راستم مثل یه قلب نبض میزد 

اما حدودن دو هفته پیش همین حالتو توی سمت چپمم حس کردم 

بنظرتون ممکنه دو قلو باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خیر

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..

اگه بود که سونو میگفت

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
منم سیمکارت هام تموم شده با سیم شوهرم اومدم😔

منم🥲

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️