2777
2789
خوب شدی؟

اره فقط قرص رو دوباره ی بسته دیگه خری ادامه دادم

فقط شما ی دوره استفاده کن دیدی کامل برطرف نشده دارو ادامه بده 

آخه ی دور همون که دکتر داده بود استفاده کردم کمتر شد دوباره برگشت سری بعدی بیشتر مصرف کردم خوب خوب شدم اما هنوز بعد چند ماه لک قارچ ها هنوز روی پام هست و داره کم رنگ تر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی مصرف کردی خوب شدی؟😭

عزیزم من 

رفتم دکتر بهم کپسول فلو کلونازول ۱۵۰ هر سه روز یکی 

و پماد کلوتریمازل داد خارش اینا ندارم اما هنوز جاش مشخصه گفتم یک ماهی صبر کنم لکه نرفت دوباره برم دکتر که خدا رو شکر رفت

عزیزم من  رفتم دکتر بهم کپسول فلو کلونازول ۱۵۰ هر سه روز یکی  و پماد کلوتریمازل دا ...

چقدر بعد از مصرف قرص و پماد خوب شدی؟

من یک هفته هست پماد و شوینده ایروکس استفاده میکنم و دو روزه کپسول ایتراکونازول،دکتر گف تا یک هفته بخور 

خیلی اعصابم خوردع خیلی

چقدر بعد از مصرف قرص و پماد خوب شدی؟ من یک هفته هست پماد و شوینده ایروکس استفاده میکنم و دو روزه کپ ...

زخمش یک هفته تا ده روز پماد زدم قرصم تمام شد دوباره گرفتم خوردم 

خوب شد 

اما جای قارچ که لک شده بود تا ماه ها روی پام مشخص بود

حین مصرف دارو قارچ جدید هم اضافه میشد؟

نه عزیزم 

اتفاقا دیروز نوبت دکتر پوستم بود یکی که قارچ داشت روی پاش بود بهش گفته بود صابون گوگرد بزن و پماد قارچ اما ب نظر من همون پماد و قرص استفاده کن جواب میده 

کسی تونسته این قارچ رو درمان کنه؟ من روی پاهام دارم هر چقدر دارو و پماد دست ساز استفاده میکنم اصلا خوب نمیشه ۱ سال و نیمه هست همش میره دوباره در میاد کسی راه درمانشو میدونه؟