2777
2789
عنوان

تجربه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 72 پست
قرص لاغری

یه مدت خوردم کارم به بیمارستان کشید

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیین کربوهیدرات نمی‌خوردم مثل نون برنج ماکارونی نوشابه شکر عسل میوه  حبوبات اصلا نمی‌خوردم  ...

به جون خودم از همین الان شردع کردم. 

میگم شما یهووویی شروع کردی؟؟؟؟یعنی یهووویی کربوهیدراتو قطع کردی؟

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

به جون خودم از همین الان شردع کردم.  میگم شما یهووویی شروع کردی؟؟؟؟یعنی یهووویی کربوهیدراتو قط ...

اره کاملا یه هویی از چاقی خسته شدم 

و بعد از سال ها تصمیمم رو جدی گرفتم و الان واقعا حالم خوبه با اندامم

من مربی بدنسازی ام روزی یک ساعتو نیم مثل اسب ورزش میکنم ولی تا تغذیه درست نشه پر خوری اصلاح نشه تاثی ...

دور از جونت

واقعا با ورزش و رژیم میشه. حق با شماست

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یا خدا چرا

قرصای لاغری شیشه داخلشه. من خودم بیش فعالم اونارو هم خوردم مغزم رد داد. بعد سه ماه تحت تظر روانپزشک قرص مصرف میکردم تا خوب شدم عمرا سمتش نمیرم.

گزنه خیلی خوبه ولی وزنمو ثابت نگه داشته. یعنی پرخوری میکنم ولی چاق نشدم. ولی خب من میخوام لاغر شم

از وقتی این قرصارو مصرف میکنم خیلی حالم بهتره ای وای🤦🏻‍♀️

ای وای 

نخور عزیزم 

همین الان پرتشون کن 

من خالم پزشک هست آمریکا 

اگر بدونی چیا میگه راجع ب این قرص ها من خودم عیناا زن همسایمون رو دیدم فوت کرد بخدا

قرصای لاغری شیشه داخلشه. من خودم بیش فعالم اونارو هم خوردم مغزم رد داد. بعد سه ماه تحت تظر روا ...

گزنه دم کنیم؟ روزی چند بار واسه لاغری؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از وقتی این قرصارو مصرف میکنم خیلی حالم بهتره ای وای🤦🏻‍♀️

حالت عالیه بله.  اصلا معرکه. خونه رو هم برق میندازی کلی هم توهمای خوب میزنی. اولش. بعدش یهوویی قفل مبکنی

من پشت فرمون داشتم لذت میبرم از دارو درختو جنگل. یهووو قفل کردم. التووووبه. بشه به طلا لب نمیزنم چون خاطره بدی بوووود. نمیدونستم که شیشه داخلشه. فکر میکردم گیاهیه.یعدهاااا فهمیدم.