2777
2789

.

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

پ نه پ؟!:/

البته این کاملا به شخصیت و طرز فکر دختر برمی گرده

ولی به نظر من زشته اگه آدم کادو نگیره

اصلا از روی اسمش مشخصه دیگه روز عشق

نگفته روز دخترا و...

یعنی آدم باید برای کسی که دوسش داره و عاشقش کادو بخر حالا چه شخص احساسی اش یا عزیز دیگه ای

اما واقعا درست نیست که فقط آقایون کادو بخرن

روز زن کادو بخرن تولد کادو بخرن سالگرد دوستی و ازدواج کادو بخرن

بعد روز ولنتاین که مال همه است هیچی به هیچی برای اونا 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☆ به نتیجه رسیدم😂😂

نتیجه تحقیقاتم:

اگه طرف براتون جدی هستش و عاشقتونه جوری برخورد کنید ک این جشن رو ایشون فقط براتون کادو بخرید جای دیگه جبران کنید مثلا تولدش 

که بعدها ک ازدواجم کردید ایشون فقط بخره 

(چون اصل ولن مرد ب ای زن کادو میگیره نه هر دو)

اگه دوستین و رلین فقط و فرداتون معلوم نیس شمام بگیرید ک منتی نباشه سرتون😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
فکر کنم همه روزای خارجی ها دو طرفه باشه نه؟!

☆ نه

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
پ نه پ؟!:/ البته این کاملا به شخصیت و طرز فکر دختر برمی گرده ولی به نظر من زشته اگه آدم کادو نگیره ...

☆ اتفاقا دقیقا همینطوره

خانوم باید روز تولدو سالگرد ازدواج و روز مرد مثلا کادو بخره حسابیم بخره

ولی ولن فقط اقایون کادو میدن اصل بر اینه 

حالا دخترای ما دوس ندارن زیر دین کسی باشن اونام میدن 😂

☆ اتفاقا دقیقا همینطوره خانوم باید روز تولدو سالگرد ازدواج و روز مرد مثلا کادو بخره حسابیم بخره ...

من نظر خودم و گفتم😊شما نظرت مخالفه نظر من دیگه دلیلی بر رپیلای نظر من نیست هر کسی که با شما موافقه رپیلای کن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
من نظر خودم و گفتم😊شما نظرت مخالفه نظر من دیگه دلیلی بر رپیلای نظر من نیست هر کسی که با شما موافقه ...

😂😂😂انگار مثلا درباره شکافت اتم مخالف نظر منو داری😂

حالا چ دو طرف بخرن چه یه طرف فرقش چیه 

کاش ی کم بزرگتر از سنتون عمل کنید من خواستم با توجه به تجربیات خودم کمک کنم همین