2821
2789
عنوان

ویار گرمی جات

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 48 پست
یه استکان کاسنی گذاشتم جلوم بخورمش فقط تونستم نگاهش کنم بعد هم که گرفتم جلو بینیم اصلا نتونستم تحملش ...

کلا کاسنی طبعش معتدله خیلی خوبه بخصوص تو بارداری من شکم اولم خوردم اما سر دومی نتونستم چیزی بخورم بخاطر همین بچم زردی گرفت 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا کاسنی طبعش معتدله خیلی خوبه بخصوص تو بارداری من شکم اولم خوردم اما سر دومی نتونستم چیزی بخورم بخ ...

جدی برا زردی بچه خوبه یعنی تو دوران بارداری یخوری بچه زردی نمیگیره؟

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
والا من لب به گرمی نمیتونم بزنم همش دارم سردی میخورم فکر کن تواین هوای سرد از بیرون میام یه کاسه یخ ...

من عاشق دخترم 

یکی بهم گفت گرمی خوردن تو بارداری نشونه پسره کلی تو ذوقم خورد بعد این ور اونور نگاه کردم دیدم خیلی ها که دختر دارن ویارشون رو گرمیه 

حتی یه جا تو طب سنتی خوندم طبع پسر گرمه و مادری که پسر داره دلش سردی جات می خواد و برعکس برای دختر

البته استثنا هم هست

این منو خیلی امیدوار کرد

کاش من اون استثنا نباشم

از قبا عاشق سردی بودی یا تازه اینطوری شدی من قبلا تو زمستون کولر روشن می کردم الان سه تا بپو رو خود ...

عاشق سردی بودم اما تو بارداری مرزها جابجا شد بینهایت یعنی کسی خونمون نمیومد من هم جایی نمیتونستم بمونم  چون همش در پنجره باز تحمل لباس نداشتم بعد زایمان باید ۱۰ تا پتو بکشم روم همش بدنم لرز داره

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀

منم بچم دختره چیزای گرم میخورم خیلی هم تنبل شدم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
انشالله همونی که میخوای بشه

مرسی عزیز دلم

عاشق رنگ صورتی و دنیای صورتی ام 

۷ ساله منتظرم و خیلی ها دلمو شکستن

خیلی جاها اشک ریختم و التماس کردم که خدا به دلم نظر کنه

تا خدا هدیه اش رو برام فرستاده

نا شکریه حرف از دختر و پسر بزن اینو می دونم

اما خدا بزرگترینه و تنها امیدم برای همه این سال‌های انتظار

کاش رحمتش رو به قلبم تموم کنه و اجازه مادری کردن برای یه پیرهن صورتی رو بهم بده

جدی برا زردی بچه خوبه یعنی تو دوران بارداری یخوری بچه زردی نمیگیره؟

بله عزیز ب من ک طب سنتی گفت خوردم خیلی عالی بود 

میگن زردی بخاطر گرمی و صفرای بدن مادر هست

منم بچم دختره چیزای گرم میخورم خیلی هم تنبل شدم

عزیز دلم 

خدا خیلی عاشقته که یکی از فرشته هاش رو از تو آسمون فرستاده پیشت 

وقتی دنیا اومد و اولین بار دیدیش 

تو رو خدا ازت خواهش می کنم

از طرف قلب پر از حسرت منم موهای نازنینش رو ببوس

مرسی عزیز دلم عاشق رنگ صورتی و دنیای صورتی ام  ۷ ساله منتظرم و خیلی ها دلمو شکستن خیلی جاها ...

خداروشکر که دامنت سبز شد انشالله صحیح و سلامت بیاد بغلت و دخمل نانازی باشه

من نمی دونم وارد ماه دوم بارداری شدم

خدا حفظش کنه عزیز بسلامتی زایمان کنی

جنسیت نی نی هات با هم فرق دارن؟

نه پسر