2777
2789
عنوان

رزرو ایران خودرو قرعه کشی بهمن ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 18465 بازدید | 128 پست
نه عزیزم فکر نمیکنم بشه برداشت کرد منکه دست نزدم تا تکلیف روشن بشه

ما این پول رو قرض کردیم. 20 تومن واسه داداشمه میخاد. 

توی سایت خوندم بعضی ها یکی دوماه اسمشون توی رزرو بوده. بعدم برنده نشدن

خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما این پول رو قرض کردیم. 20 تومن واسه داداشمه میخاد.  توی سایت خوندم بعضی ها یکی دوماه اسمشون ...

ای گفتی منم تو کامنتا خوندم ۲۰ روز منتظر بوده آخرم زدن برنده نشده اید 😑

ای گفتی منم تو کامنتا خوندم ۲۰ روز منتظر بوده آخرم زدن برنده نشده اید 😑

خدا بگم چکارشون کنه. یه کلمه بگن برنده هستید یا نیستید. 

ما که پول رو از حساب برداشتیم ذیگه حالا هرچی خدا بخاد

خدایا شکرت😍
بله من دور قبل رزرو بودم و برنده شدم،دو نفر دیگه هم میشناسم که رزرو بودن و برنده شدن

عزیزم یادته چند روز طول کشید تا اعلام کردن برنده شدی؟

براتون پیامک اومد یا تو سایت چک کردی؟

من هم تو لیست رزرو هستم

بعد اینکه پیش فروش بودی یا فوق العاده؟

ما این پول رو قرض کردیم. 20 تومن واسه داداشمه میخاد.  توی سایت خوندم بعضی ها یکی دوماه اسمشون ...

ای بابا خدا ازشون نگذره فقط آدمو سرکار میذارن پس اینجوری یهو تکلیفو مشخص کنن بقول اونم الان که پول گذاشتیم

ماهم این بخشی از پولیه که همسرم باهاش کار میکنه هرچی سرمایه ش کمتردرآمدمون کمتر اونم دم عید

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
عزیزم خبری نشد برا شما ؟ منم زده رزرو 😢

نه الانم چک کردم همچنان رزرو زده😓

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
خدا بگم چکارشون کنه. یه کلمه بگن برنده هستید یا نیستید.  ما که پول رو از حساب برداشتیم ذیگه حا ...

یعنی میشه برداشت کرد؟

من میترسم برداشت کنم با اینکه اپراتور گفت میتونید برداشت کنید

با خود ایران خودرو تماس گرفتین منکه هرچی زنگ میزنم اصلا وصل نمیشه